Αρχική » Άρχισαν να καυτηριάζουν τους Μυϊκούς Κοιλαράδες – Κουβέιτ

Άρχισαν να καυτηριάζουν τους Μυϊκούς Κοιλαράδες – Κουβέιτ

by admin

Τα αναγράφω διαχρονικά, η βιομηχανία δεν είναι αμέτοχη από τις κοιλάρες. Τώρα έρχεται  να εξωραΐσει το φαινόμενο, οριοθετώντας όπως αναφέρει κάποιους αισθητικούς φραγμούς σε αυτό το αλλόκοτο  θέαμα με τα διογκωμένα μυϊκά στομάχια. Αυτό αναφέρθηκε επί ευκαιρία του διαγωνισμού Kuwait Classic 2017.

Κάποιοι θα χειροκροτήσουν στο style “μπράβο είσαι ο καλύτερος ή ζητώ είμαστε μια οικογένεια” με το τρόπο που κάνουν οι οπαδοί στα ίνδαλματα τους. Μπούρδες! όπως όλα τα προηγούμενα. Το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από εμψυχωτικά μηνύματα μυϊκής συμπαράστασης όλα αυτά τα χρόνια, καλυπτόμενοι όλοι πίσω από το δάκτυλο τους έχουν ωθήσει την κουλτούρα σε ένα εμπορικό παιχνίδι, μεταξύ των Dealer’s και των χημικών εργαστηριών. Το παρακάτω κλιπ δείχνει μια συνάντηση με αξιωματούχους που δηλώνουν ότι τα κριτήρια αλλάζουν. Στο βίντεο εξηγούν πώς αλλάζουν με τα νέα κριτήρια.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”XwGEiWXoxT8″]

Τους δημιούργησαν τους κοιλαράδες, και τώρα τους καυτηριάζουν, το ίδιο είχαν κάνει και με τις bodybuilders γυναίκες,  όπου τις απέβαλαν από την μυϊκή κοινότητα χωρίς αποζημίωση!

Οι κοιλάρες είναι το αποκορύφωμα,  μιας μεγάλης πελατειακής βάσης που συμπεριλαμβάνει νεαρά αγόρια και κορίτσια, τα όποια έχουν μυϊκά πρότυπα και ταυτόχρονα είναι χρήστες ουσιών. Μέσα σε αυτό τον κυκεώνα οι κοιλάρες πρωτοστατούν αλλά στο ενδιάμεσο συνυπάρχουν οι γκουρού, οι ερασιτέχνες ή και επαγγελματίες bodybuilders, οι ιδιοκτήτες gyms, οι έμποροι τροφών, ακόμη και προαγωγοί. Όλοι αυτοί ζουν από το χημικό μοτίβο, που είναι μια μπίζνα δισεκατομμυρίων.

Τώρα, μετά τα κελεύσματα κάποιων αξιωματούχων, του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ κ.α ακούστηκαν διαφοροποιημένα μηνύματα, που καυτηρίασαν τις εικόνες εγκυμοσύνης και επανέφεραν  στη συζήτηση στο πρότυπο των ελληνικών γλυπτών, όπως αναφέρουν: την εποχή των μαζικών τεράτων πολλοί bodybuilders έχουν χάσει ένα βήμα!

ΟΚ μένει να δούμε τι θα γίνει, με τα πορτοφόλια και την πελατεία βάσης, διότι εκεί είναι τα λεφτά στην πιάτσα, στην καθημερινότητα όπου σε κάθε περίπτωση  η γοητεία του χρήματος δεν προσβάλλετε.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα