Αρχική » Πρόσμιξη αναβολικών με ουσίες για μέγιστα κέρδη

Πρόσμιξη αναβολικών με ουσίες για μέγιστα κέρδη

by admin

H Περιγραφή της πραγματικότητας δημιουργεί αλγεινές εντυπώσεις αλλά δεν παύει να είναι πραγματικότητα. Το νέο μοντέλο εισαγωγής χημικών πρώτων υλών από την κίνα σε  χύμα -πακέτα για την παρασκευή στεροειδών τείνει να κυριαρχήσει. Σε αυτό το χημικό παιχνίδι οι εισαγωγείς τροποποιούν το χημικό προφίλ αναμειγνύοντας  σκόνη ορμόνης, έλαιο από κραμβέλαιο, βενζοϊκό βενζύλιο και  βενζυλική αλκοόλη.

_CTR_97ceb7fc856e3ef6d682269e05469bd1dbc5b0e3

Πακέτο με σκόνη winstrol εάν υποστεί πρόσμιξη πολλαπλασιάζει τα κέρδη 

Οι χρήστες αναβολικών στεροειδών φαρμάκων αποτελούν ένα νέο ευρύ κοινό, που δεν ασχολείται μόνο με την μυϊκή ωραιοποίηση του σώματος. Οι χρήστες έχουν αυξηθεί και σε άλλες εκφάνσεις του αθλητισμού όπου οι δραστηριότητες απαιτούν την επίδοση.
Μέσα σε αυτό το χημικό συνονθύλευμα πολλοί χρήστες γίνονται οπαδοί που συνειδητά υπερασπίζονται την κουλτούρα τους με κάθε τρόπο.[quote]Η ευκολία εισαγωγής σκόνης ορμόνης από την Κίνα είναι επίσης ένα νέο οικονομικό δέλεαρ που ανεβάζει τα κέρδη[/quote]

Οι διανομείς έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα πιστό κοινό! το οποίο θα υπερασπιστεί με σθένος τα αναβολικά στεροειδή, ευνοώντας τις πωλήσεις των dealer’s που παράλληλα βλέπουν να γιγαντώνονται τα κέρδη τους. Δεν μιλάμε πια για χρήστες, αλλά για οπαδούς – μαχητές που άθελα τους  βάζουν τα στήθια τους μπροστά για να υπερασπιστούν έμμεσα τις πωλήσεις.

Όπως δημοσιοποιείται “Οι συμφωνίες για τα φάρμακα εκτελούνται συνήθως μέσω ενός δικτύου πλαστών λογαριασμών στο Facebook”  

Οι περισσότερες κατασχέσεις γίνονται μέσω διεθνούς αλληλογραφίας.  Πολλοί νέοι άνδρες επικεντρώθηκαν στην εικόνα του σώματος. Αλλά εκείνοι που παραδέχτηκαν τη λήψη στεροειδών συχνά δεν γνώριζαν τους κινδύνους ή συνειδητοποίησαν  αργότερα ότι ήταν παράνομη η χρήση . “Όπως αναφέρεται η πλειοψηφία της  πελατειακής  βάσης είναι νέοι, 17 έως 30 ετών” Έτσι oρισμένοι κατασκευαστές φέρονται να προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη, υποκαθιστώντας ορισμένα συστατικά για λιγότερο δαπανηρές εναλλακτικές λύσεις. Χρησιμοποιώντας όπως προαναφέρθηκε κραμβέλαιο, βενζοϊκό βενζύλιο και  βενζυλική αλκοόλη. Η ευκολία εισαγωγής σκόνης ορμόνης από την κίνα είναι επίσης ένα νέο οικονομικό δέλεαρ που ανεβάζει τα κέρδη και κάνει πιο εύκολο τον τρόπο παρασκευής των φαρμάκων, δίνοντας μεγαλύτερες ποσότητες στο εμπόριο που τα διοχετεύει στην αγορά.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα