Αρχική » Sam Standerwick Ο 25χρονος bodybuilder που πέθανε από καρδιά στον Ύπνο του

Sam Standerwick Ο 25χρονος bodybuilder που πέθανε από καρδιά στον Ύπνο του

by admin

Συνεχίζεται η προσπάθεια της οικογένειας του Sam Standerwick για να ενημερώσει όσους υποψιάζονται ότι έχουν προβλήματα με την καρδιά τους. Αναφέρουν: εάν έχετε συχνές καρδιακές ταχυπαλμίες χωρίς προφανή λόγο, εάν αισθάνεστε ζάλη, λιποθυμία , αναζητήστε ιατρική συμβουλή, εάν έχετε υπερβολική κατακράτηση νερού γύρω από τους αστραγάλους σας, ζητήστε ιατρική συμβουλή. Αν κάποια μέλη της οικογένειάς σας, ειδικά οι γονείς, πέθαναν από καρδιακή νόσο ή από καρδιακή προσβολή στα 50,   ζητήστε ιατρική συμβουλή.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ 

Οι έρευνες διαπίστωσαν ότι ο νεαρός  πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια, παρά το γεγονός ότι ήταν ένας υγιής νεαρός άνδρας  αλλά ο θάνατος επήλθε λόγω της απόφραξης  κατά 70% στην στεφανιαία αρτηρία του.

Ο Sam Standerwick, από την Llanddulas στο Conwy, της βόρεια Ουαλίας, επέστρεψε στο ξενοδοχείο του μετά από μια νύχτα με φίλους στο Λίβερπουλ όταν κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε.

Όπως δημοσιεύτηκε ο Sam Standerwick πέθανε μόλις σε ηλικία 25 ετών μετά από καρδιακή ανεπάρκεια στον ύπνο του. Ο Sam , υπέφερε από ταχυπαλμίες πριν από το θάνατό του.

Ο Sam και η φίλη του  Kim ήθελαν να προπονούνται  μαζί

sam

Ο πατέρας Adrian Standerwick, μιλώντας στην  Wales Online, δήλωσε: Η καρδιά του απλά δεν είχε αρκετή δύναμη για να συνεχίσει και απλά σταμάτησε να κινείται στον ύπνο του.

“Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Είχαμε εννέα εβδομάδες που περιμέναμε την έρευνα και μας οδήγησε στην τρελή σκέψη “Τι είναι αυτό;”

“Μήπως κάποιος τον  έγχυσε φάρμακα; Ήταν ένα ανεύρυσμα του εγκεφάλου; 

Ο Sam  ήταν εξαρτημένος από το γυμναστήριο
αγαπούσε την υγεία και την άσκηση
nintchdbpict000357575611

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα