Αρχική » Rich Gaspari: “Υπάρχουν πολλοί ψεύτικοι γκουρού στο Bodybuilding”

Rich Gaspari: “Υπάρχουν πολλοί ψεύτικοι γκουρού στο Bodybuilding”

by admin

Δηλαδή τι περίμεναν αξιοκρατία και λόγια σεβασμού σε μια παγκοσμιοποιημένη  αγορά; Ιδεώδη; ευγενής άμιλλα και επιστημονικό πλουραλισμό; Σήμερα ο καθένας κοιτά την πάρτη του, το πορτοφόλι του και την “κονόμα”

Σε Ελλάδα, Ευρώπη ,ΗΠΑ ο στόχος είναι οι πελάτες, και μόνο αυτοί μαζί με το πορτοφόλι τους, για αυτό ο καθένας θα διαδραματίσει ένα ρόλο, που με τον μανδύα του γκουρού, του ειδικού, του γνωστή, θα στοχεύσει στην άγνοια των πελατών, είτε είναι πίσω από μια υποδοχή γυμναστηρίου, είτε είναι γκουρού πίσω από ένα πληκτρολόγιο, είτε κάνει δημόσιες σχέσεις με likes. Παρ όλα αυτά η συνέντευξη του έμπειρου Gaspari έχει ενδιαφέρον.

Συνέντευξη

Ο Gaspari ξεκινά να αναφέρει ότι το ενδιαφέρον του για το bodybuilding ξεκίνησε σε ηλικία 10 ετών, βλέποντας τις μορφές ηρώων από τα κόμικς, όπως ο HULK, o SUPERMAN, περιγράφοντας παράλληλα τις λεζάντες του Weider για μυώδες σώμα και καταλήγοντας στις μορφές του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και του Λου Φερίνιο.

Στο 6:27 αναφέρει: o μεγάλος όγκος πληροφοριών στο YOUTUBE και στο διαδίκτυο, δημιουργεί  δυσκολίες στην κατανόηση της αξιοπιστίας της πηγής που δίνει την πληροφορία, είναι καλή ή κακή;  Στο 6: 37 λεπτό αναφέρει: “υπάρχουν πολλοί ψεύτικοι γκουρού, που δίνουν κακές πληροφορίες στους νέους που θέλουν να κτίσουν μια μεγάλη διάπλαση, αντίστοιχα υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν σωστή πληροφόρηση άλλα δεν προκαλούν το ενδιαφέρον, οι άνθρωποι κάνουν πολλά λάθη (από την παραπληροφόρηση),  έως να πάρουν τη σωστή πληροφορία”


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”Ih2o3QTEogQ”]


Λίγο αργότερα ο Gaspari απαντώντας σε ερώτηση για το που οδεύει το bodybuilding, απαντά ότι καλό θα είναι να κρατήσει σε ένα σημαντικό τμήμα του το σχήμα και την συμμετρία,  σε ανοικτά – μεγάλα σώματα , κρίνοντας παράλληλα τις υπερβολές στους διαγωνισμούς.

Ακόμη τονίζει ότι ο BIG RAMY είναι ένα καλό παράδειγμα bodybuilder που έρχεται  από τη Μέση ανατολή και δεν ζει στις ΗΠΑ. Αυτό κατά τον Gaspari είναι σημαντικό διότι και κάποιος άλλος bodybuilder, μπορεί να προωθήσει τα συμπληρώματα  των αμερικανικών εταιρειών έξω από τις ΗΠΑ ..συγκεκριμένα αναφέρει:  “το προϊόν μου δεν είναι μόνο για τις ΗΠΑ άλλα για το Ηνωμένο βασίλειο τη Νότια Αφρική την Αυστραλία τη Νέα Ζηλανδία”.

δείτε επίσης εδώ 

Συμπληρώματα Gaspari η άνοδος και η πτώση
gaspari-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα