Αρχική » θέλω να κάνω διάσημη καριέρα στο Bodybuilding

θέλω να κάνω διάσημη καριέρα στο Bodybuilding

by admin

To γνωρίζει και ο τελευταίος θυρωρός στο Λάς Βέγκας, ότι το όνειρο των περισσότερων ανδρών και γυναικών bodybuilders και fitness είναι να ανταγωνιστούν στο OLYMPIA. Εκεί μπορείς να διαγωνισθείς, εκεί όπου συγκεντρώνονται τα βλέμματα της παγκόσμιας μυϊκής κοινότητας.

Επειδή λοιπόν το γνωρίζουν το δηλώνουν, λέγοντας ότι για να διαγωνισθείς στο Mr .Ms Olympia, στο Arnold Classic και τους υπόλοιπους επαγγελματικούς διαγωνισμούς όπως το NEW YORK PRO θα πρέπει να συμμετάσχεις στις προκριματικές διοργανώσεις, που θα γίνονται ανά τον κόσμο (στις ΗΠΑ  υπάρχει το NPC ) αναφέροντας παράλληλα για ακόμη μια φορά δια στόματος του Dan Solomon, ..ότι μια είναι η ελπιδοφόρα λίγκα, η IFBB Professional League! και καπετάνιος είναι ο Jim Manion, και για κανένα λόγο ο  Ραφαέλ Σαντόχα πρόεδρος της ερασιτεχνικής IFBB δεν μπορεί πλέον να στέλνει αθλητές σε αυτούς τους διάσημους διαγωνισμούς.
Συγκεκριμένα ο διαγωνισμός του Arnold Classic στο Οχάιο θα γίνει open, που σημαίνει ότι θα είναι ανοιχτός σε όλους τους ερασιτέχνες αθλητές, που ως νικητές εισέρχονται από την επαγγελματική ένωση IFBB Professional League του Jim Manion, που θα διοργανώνει αγώνες πρόκρισης ανά τον κόσμο.

Η ερασιτεχνική ομοσπονδία της IFBB θα συνεχίσει να δίνει εγκρίσεις  σε γεγονότα – event σε όλο τον κόσμο, ωστόσο, τα αποτελέσματα αυτών των γεγονότων δεν θα έχουν σχέση με την IFBB Professional Leagu 0επαγγελματική ένωση της IFBB , Olympia, Arnold κλπ.

Τι σημαίνει αυτό; ότι και η βιομηχανία θα προσαρμοστεί στο νέο μοντέλο, και αυτό είναι λογικό διότι οι άνθρωποι ορίζουν έναν γοητευτικό τίτλο , έναν θεσμό που εγκαθιδρύεται για χρόνια και τον ακολουθούν όπως για παράδειγμα το Τσάμπιονς Λιγκ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Εκεί όπου υπάρχει η καθολική αποδοχή, εκεί υπάρχει και το γόητρο.[quote]Ο Dan Ρίχνει λαδί στη φωτιά έλα εδώ για να γίνεις επαγγελματίας ξύπνα![/quote]
Ο Dan Solomon είναι μια μορφωμένη γριά αλεπού, Απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Hartford, με σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, διατέλεσε  Εκδότης  του περιοδικού Muscular Development Magazine, και είναι μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Αθλητικής Διατροφής.  Το 2005 ο Dan δημιούργησε το εβδομαδιαίο ραδιοφωνικό show Pro Bodybuilding Week.Το 2008 το έργο του αναγνωρίστηκε από τον συνιδρυτή της IFBB,Ben Weider, όταν τιμήθηκε ο Dan ως ο νεότερος αποδέκτης του βραβείου Lifetime Achievement Award του IFBB. Επίσης ο Dan ονομάστηκε “Most Creative of the Year” από το περιοδικό Iron Man.[quote]ρίχνει νέο λαδί στη φωτιά της αντιπαράθεσης[/quote]

dansolomon_big1

Dan Solomon

Αυτά που αναφέρει τα εννοεί, και τώρα ρίχνει νέο λαδί στη φωτιά της αντιπαράθεσης, όπου δεν διστάζει να προκαλέσει την λογική και την φιλοδοξία των bodybuilders, λέγοντας ότι:

Ο Phil Heath, ο Big Ramy, ο Dexter Jackson, ο Shawn Rhoden, ο William Bonac, ο Kai Greene, ο Cedric McMillan, ο Roelly Winklaar, ο Brandon Curry, ο Sergio Oliva Jr, ο Flex Lewis, ο Josh Lenartowicz και τα υπόλοιπα κορυφαία αστέρια του bodybuilding στον κόσμο είναι  αθλητές της IFBB Professional League αθλητές. Εάν θέλετε να τους δείτε να ανταγωνίζονται, θα πρέπει να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση της IFBB Professional League . Εάν θέλετε την ευκαιρία να ανταγωνιστείτε εναντίον τους, θα πρέπει να εισέλθετε στην IFBB Professional League σε οποιαδήποτε από τις πολυάριθμες εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλο τον κόσμο!

Σιγά Dan , όχι απότομα αυτά, θα καούν τα ψάρια στο τηγάνι ..και η Βιομηχανία!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα