Αρχική » O Σβαρτζενέγκερ δεν θέλει κοιλαράδες bodybuilder!

O Σβαρτζενέγκερ δεν θέλει κοιλαράδες bodybuilder!

by admin

Φίλοι του bodyandstyle, διανύουμε μια περίοδο όπου οι δομές αμφισβητούνται ενώ παράλληλα τα συμφέροντα κυριαρχούν απροκάλυπτα . Το bodybuilding δεν δύναται να μείνει αμέτοχο σε μια περίοδο όπου οι καλαθοσφαιριστές του ΝΒΑ (Βλέπε διαμάχη με Trump ) αποδοκιμάζουν άμεσα τον πρόεδρο των ΗΠΑ, εδώ όλα δοκιμάζονται.

Τώρα το bodybuilding ζει το ίδιο. Πριν λίγες ημέρες ο David J. Pecker  πρόεδρος της πανίσχυρης AMI εξαγόρασε τον μεγαλύτερο επαγγελματικό διαγωνισμό στο bodybuilding, το  Mr Olympia, και μαζί με τον Jim Manion αρχηγό της επαγγελματικής  λίγκας  ελέγχουν ένα μεγάλο τμήμα του bodybuilding.

Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ τους γνωρίζει όλους αυτούς,  διότι συνεργάστηκε μαζί τους, αλλά τώρα αναφέρει με τον τρόπο του  ότι δεν του αρέσουν οι μεγάλες κοιλιές! ότι το γενικό κοινό δεν μπορεί να ταυτιστεί με αυτές. Όλα αυτά ειπώθηκαν στη συνέντευξη που έδωσε με την ευκαιρία του ευρωπαϊκού Arnold Classic 2017 στην Ισπανία. (ένα από τα πέντε που δημιούργησε σε όλο τον κόσμο)

Η κατάχρηση φαρμάκων είναι ο κύριος λόγος γι ‘αυτά τα μεγάλα έντερα

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”-IQPpYRTEs8″]

Ο ίδιος που είναι εναντίον του προέδρου Donald  Trump,  για τις φυλετικές διακρίσεις και εναντίον της κλιματικής  αλλαγής,  προχώρα και στο bodybuilding,  δηλώνοντας ότι πρέπει να ελεγχθουν οι αλόγιστες χρήσεις φαρμάκων και η εμφάνιση των bodybuilders…Η κατάχρηση φαρμάκων είναι ο κύριος λόγος γι ‘αυτά τα μεγάλα έντερα!

Κάποιοι θα σκεφτούν τι γίνεται εδώ; Ο ίδιος μεγάλωσε και σκέπτεται πιο οικουμενικά; Στα νιάτα του ήταν και αυτός που συνεργάστηκε στην πολιτική  με τον πρόεδρο Ρήγκαν,  που συνέβαλε στην πτώση του κλασικού μοντέλου (βλέπε Στηβ Ρηβς) και τώρα δεν αφήνει το νέο ακραίο μοντέλο  με τις συνεπακόλουθες μυϊκές κοιλιές.

Κρύβονται συμφέροντα; εναλλαγές στην εξουσία; Φόβος ότι ένα άλλο κομμάτι της βιομηχανίας θέλει το έλεγχο σταδιακά και ολοκληρωτικά ;
Η αμερικανική Βιομηχανία αντιπαρατίθεται με την ευρωπαϊκή βιομηχανία και στη μέση ο Σβαρτζενέγκερ που θα πρέπει να εμποδίσει τον σκυλοκαβγά των αμερικανών και ευρωπαίων που τα τελευταία χρόνια με τις πολλές νέες εταιρίες από το πρώην ανατολικό μπλοκ και τα νόμιμα και παράνομα εργοστάσια αναβολικών θέλουν να δώσουν ένα βροντερό παρών στην αγορά και ταυτόχρονα ένα δυναμικό κλωτσίδι στα αμερικανικά συμφέροντα.
Τι γίνεται εδώ ; οι κοιλιές είναι και ευρωπαϊκό φαινόμενο,  αν εμποδιστεί θα πρέπει να οδηγηθούμε σε ένα κλασικό πρότυπο σώματος στα πλαίσια των ολυμπιακών αγώνων και σε μια επαγγελματική λίγκα του μέσα σε όλα!

Ο Σβαρτζενέγκερ άλλαξε ;

δείτε επίσης εδώ 

AMI το αφεντικό! Amazon
η μαμά του Olympia το 2017 !
BOSS-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα