Αρχική » James ‘Flex’ Lewis δεν ξεχνά την πατρίδα του !

James ‘Flex’ Lewis δεν ξεχνά την πατρίδα του !

by admin

Οι Ουαλοί χαίρονται και το δημοσιοποιούν διαμέσου της τηλεόρασης τους! Ένας Ουαλός bodybuilder κατέκτησε τον έκτο συνεχόμενο τίτλο του στο Mr Olympia 2017, δηλώνοντας  στην ITV News ότι μετά τη νίκη του αισθάνεται «σουρεαλιστικά». Ο James ‘Flex’ Lewis, 33 ετών, ακολούθησε το δρόμο των μυών για τον τίτλο στο Λάς Βέγκας το Σαββατοκύριακο  όπως ο Arnold Schwarzenegger.

Ο Flex, από την πόλη Llanelli, έκανε μόνος του βάρη ως έφηβος για να τον βοηθήσει στο ράγκμπι. Αλλά το χόμπι του σύντομα μετατράπηκε σε πάθος, που τον έστειλε  να συμμετέχει σε διαγωνισμούς , ο Flex ζει τώρα στην Καλιφόρνια και διαχειρίζεται τη δική του επιχείρηση, καθώς είναι και ένας star του Instagram.

stream_img

Ωστόσο, δήλωσε στο ITV News ότι όλα αυτά τα αποδίδει στις ουαλικές ρίζες του, που του έδωσαν μια ισχυρή ηθική στην προσπάθεια.

Έχω ακόμα αυτή την ουαλική προφορά … ποτέ δεν έχασα τις ρίζες μου. 

Ήρθα στην Αμερική και ήξερα ένα άτομο. Και τώρα κάθομαι στην κορυφή του δέντρου, αλλά δεν έχω ξεχάσει ποτέ τις ρίζες μου.

I’ve still got this Welsh accent… never lost my roots. The blue collar, mining, steel town background has taught me to grind.

If you want to go for something in life, go for it. Don’t let anybody talk you out of your goals and dreams.

I came to America and knew one person. And now I’m sitting at the top of the tree, but have never forgotten my roots.

– JAMES ‘FLEX’ LEWIS

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα