Αρχική » Ναι ! είμαι νόμιμη γυναίκα του Μακαρίτη Bodybuilder PIANA

Ναι ! είμαι νόμιμη γυναίκα του Μακαρίτη Bodybuilder PIANA

by admin

Πέθανε ο Bodybuilder RICH PIANA αλλά είχε και περιουσία! “Είμαι ακόμα παντρεμένη με τον RICH PIANA” δηλώνει η πρώην σύντροφος του Sara Piana ή Sara Heimis που ήταν μία από τις πρώτες δημόσιες προσωπικότητες που επιβεβαίωσαν επισήμως τον θάνατο του Rich Piana στον λογαριασμό της, στο  Instagram. Τότε είχε δηλώσει.. αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένε μου.  Η Sara κατηγορείται ότι δημοσιοπεί άλλο επώνυμο για να οικειοποιηθεί την περιουσία του αποθανόντα (πλούσιου) –Rich ! Ο Rich Piana δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube το Νοέμβριο του 2016, στο οποίο ανακοίνωσε όχι μόνο τον χωρισμό με τη Sara αλλά και την ακύρωση του γάμου, κατηγορώντας την ότι τον χρησιμοποιούσε για όφελος της!


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”XvLlkBUInTo”]


Η Sara Piana -Heimis  δημοσίευσε μια απόφαση.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση της Νεβάδας – στην πολιτεία στην οποία ο Rich και η Sara έδωσαν το όρκο του  γάμου- η Sara δεν έλαβε επαρκή αποζημίωση κατά τη διάρκεια της ακύρωσης του γάμου.

Εδώ ο γάμος τους

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”OIoNDMd6QGQ”]


Η Sara εξήγησε ότι είχε προσλάβει δικηγόρο κατά τη διάρκεια της ακύρωσης, αφού διαπίστωσε ότι δεν αποζημιώθηκε αναλόγως! Θα είχε τότε ακυρώσει το γάμο, αλλά τώρα εξακολουθεί να είναι νόμιμη σύζυγος του ιδρυτή της 5% Nutrition. Επιπλέον, η ακύρωση στη Νεβάδα δεν μπορούσε να αναγνωριστεί νόμιμα λόγω εκ του γεγονότος ότι και οι δύο ζούσαν στην Καλιφόρνια!

Bildschirmfoto-2017-09-21-um-08.18.23

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα