Αρχική » Θα σου πάρω το γυμναστήριο και το μαγαζί !

Θα σου πάρω το γυμναστήριο και το μαγαζί !

by admin

Μου αναφέρουν στην πιάτσα…

Τι θα γίνει επιτέλους ! μου κάνουν παζάρια για ένα κουτί πρωτεΐνη αλλά για ντόπα τα δίνουν εύκολα!

Σε διαφορετική περίπτωση ιδιοκτήτης Gym ..δεν βγαίνω θα το κλείσω οι τιμές είναι πολύ χαμηλές!

Σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα

Είναι ένα φαινόμενο, σε όσες χώρες υπάρχει οικονομική κρίση εξελίσσεται και κοινωνική κρίση μια κρίση στις δομές, στους θεσμούς,  όπου το χρήμα αποκτά υπεραξία και η δύναμη του καθορίζει την μελλοντική κουλτούρα.
Σε κάθε περίπτωση η αδυναμία του τραπεζικού συστήματος εξαναγκάζει την αγορά να προσφεύγει σε λύσεις επιβίωσης, που δημιουργούν το ιδανικό έδαφος για την ανάπτυξη της παραοικονομίας. Ταυτόχρονα βιτρίνα καταστήματα (καμουφλάζ) δημιουργούνται με αυξανόμενο ρυθμό που στόχο έχουν να ξεπλύνουν το μαύρο χρήμα, εξαναγκάζοντας τους παραδοσιακούς επαγγελματίες να οδηγηθούν στο λουκέτο!

Σωματεμπορία, Ναρκωτικά, λαθρεμπόριο, αναβολικά είναι κάποιες από τις παράνομες δραστηριότητες που φέρνουν χρήματα και ταυτόχρονα κλείνουν τα καταστήματα των αντιπάλων. Σε αυτή τη χρονική περίοδο πολλοί συμβιβάζονται και προσπαθούν να ακολουθήσουν το συγκεκριμένο παρεκκλίνων μοντέλο ανάπτυξης , ανοίγοντας τα δικά τους μικρομάγαζα, και μικρό -γυμναστήρια, αντιγράφοντας τα ήδη υπάρχοντα πρότυπα και προωθώντας steroids, ψυχότροπες ουσίες, διάφορες υπηρεσίες σωματικού ενδιαφέροντος.  Κάποιοι από τους παλαιότερους δεν το δέχονται και αντιδρούν, παρ όλα και οι δυο κατηγορίες υποκύπτουν σταδιακά,  διότι το μεγάλο ψάρι τρώει και τους δυο!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα