Αρχική » Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΡΙΣΗ στην Ιστορία της IFBB

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΡΙΣΗ στην Ιστορία της IFBB

by admin

Είναι ίσως η μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της IFBB . Εδώ οι Αμερικανοί αντιδρούν. διότι φαίνεται ότι δεν επιθυμούν Α) ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ των επαγγελματικών καρτών που δίνονται στους πολλούς διαγωνισμούς που δημιούργησε η IFBB (στο παρελθόν για να ανακηρυχτείς επαγγελματίας έπρεπε να κατακτήσεις το παγκόσμιο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της IFBB ως άντρας η γυναίκα , κάτι πολύ δύσκολο!)

Έτσι οι Αμερικανοί νιώθουν μειωμένοι, από την στιγμή που για να γίνει κάποιος επαγγελματίας πρέπει να νικήσει πολλούς καλούς αθλητές,  στο εθνικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ για να ανακηρυχθεί μόνο ένας  επαγγελματίας, από την στιγμή που ανά το κόσμο ανακηρύσσονται πολλοί, σε διαφορετικά event!

B) Ο Jim Manion πρόεδρος του εθνικού πρωταθλήματος NPC στις ΗΠΑ (που είναι και η ουσία) δεν δέχεται την επιρροή της IFBB μέσα στη χώρα του, και δεν υπακούει σε κανόνες και ορισμό κριτών, τονίζοντας ότι αυτός έχει τον έλεγχο! δείτε εδώ link 

Σε όλα αυτά ερώτημα παραμένει η συμπεριφορά του David Pecker, πρόεδρου της πανίσχυρης AMI που εξαγόρασε περιοδικά και διαγωνισμό του Mr Olympia και αυτή τη στιγμή φαντάζει το απόλυτο αφεντικό .


 

Ο κορυφαίος άνθρωπος του  Olympia Weekend, διευθυντής προωθήσεων κ. Robin Chang, εξήγησε λεπτομερώς την κατάσταση μεταξύ της IFBB Pro League και της IFBB, ..δείτε παρακάτω

Τώρα που το Σαββατοκύριακο του Ολυμπία 2017 βρίσκεται πίσω μας, θέλω να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξή τους και να απαντήσω σε μερικές από τις φήμες και τα ψέματα που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Οι παρακάτω είναι οι απόψεις μου και σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν εκείνες της Επαγγελματικής Λιγκaς της IFBB, της NPC και της American Media, Inc.

* Υπάρχει μόνο μία επαγγελματική ένωση η IFBB.

* Την ίδια Επαγγελματική Λίγκα της IFBB που έχει εγκρίνει το Σαββατοκύριακο του Olympia και τα Classics Arnold σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 13 χρόνια.

* Η ίδια επαγγελματική ένωση της IFBB που αύξησε το χρηματικό έπαθλο των αθλητών από 1,3 εκατομμύρια δολάρια το 2005 σε 4,1 εκατομμύρια δολάρια το 2016

* Το ίδιο επαγγελματικό πρωτάθλημα της IFBB που διοργάνωσε 15 διαγωνισμούς για το 2005 και το GREW THE SPORT σε 108 διαγωνισμούς παγκοσμίως στην Ασία, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Αφρική και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

* Την ίδια επαγγελματική ένωση της IFBB με μοναδική εξουσιοδότηση να παραχωρήσει την ιδιότητα του IFBB Professional League στους αθλητές και τους κριτές  και να τιμωρήσει τους αγώνες της IFBB Professional League παγκοσμίως.

εδώ ο Robin Chang σε παλαιότερη συνέντευξη 

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”p1r4BF8dBmg”]

* Η ίδια επαγγελματική ένωση της IFBB που βοήθησε εκατοντάδες ερασιτέχνες αθλητές σε όλο τον κόσμο να γίνουν επαγγελματίες; , παρά την προσπάθεια της Εθνικής Ομοσπονδίας NPC να τους κρατήσει ως ερασιτέχνες. 

* Η επαγγελματική ένωση IFBB είναι ο μόνος δρόμος προς τo status της IFBB Pro μέσω των προκριματικών της Pro. Αυτά τα προκριματικά Pro θα είναι ανοιχτά σε όλους τους ερασιτέχνες αθλητές από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Οι ερασιτέχνες αθλητές είναι πλέον ελεύθεροι να ανταγωνίζονται οπουδήποτε επιθυμούν χωρίς φόβο ποινής ή αναστολής.

* Η Επαγγελματική Λίγκα της IFBB ΔΕΝ λειτουργεί κάτω από απαρχαιωμένο σύστημα με γελοία κανόνες, περιορισμούς και κυρώσεις που δεν ισχύουν πλέον για το τρέχον ανταγωνιστικό κλίμα.

* Η επαγγελματική ένωση IFBB ΔΕΝ συσχετίζεται / συνδέεται με την IFBB, ή το λεγόμενο “Elite Pro”.

Όπως και οι ιδρυτές μας, ο Joe και ο Ben Weider με εμπιστεύτηκαν τον AMI / David Pecker με το Σαββατοκύριακο του Ολύμπια (Olympia Weekend), ανέθεσαν στην επαγγελματική ένωση IFBB και στην κληρονομιά τους τον κ. Jim Manion.

Απλώς μια υπενθύμιση … πριν η IFBB Professional League αποφασίσει να διαχωριστεί από την IFBB, τι έκανε η IFBB στους αθλητές; Ρωτήστε τον εαυτό σας αυτό, “Τι είναι η IFBB που σας προσφέρει τώρα ΧΩΡΙΣ την IFBB Επαγγελματική Λίγκα;”

Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για όλους τους αθλητές που συμμετέχουν στο αγαπημένο μας άθλημα. Μην αφήνετε τα ψέματα και την προπαγάνδα να σας παραπλανήσουν. Εάν το όνειρό σας είναι να κάνετε επαγγελματικό και ένα βήμα μπροστά στη σκηνή του Ολύμπια, υπάρχει μόνο μία επιλογή και αυτό είναι το IFBB PROFESSIONAL LEAGUE!

robin-1

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα