Αρχική » Big Ramy Έκανες κοιλιά Phil Heath; ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΟΙΛΑΡΑ

Big Ramy Έκανες κοιλιά Phil Heath; ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΟΙΛΑΡΑ

by admin

Από την χθεσινή βραδιά έμεινε ένα παγκόσμιο βουητό που έχει άμεση σχέση με τις κοιλιές. Παράλληλα να σου την λέει επί σκηνής ο Big Ramy ότι δημιούργησες κοιλάρα! καλυμμένη με κοιλιακούς! είναι χτύπημα στην υστεροφημία, και κοροϊδιλίκι στο σπόνσορα, που επενδύει σε σένα, αν και πολλές φορές προωθεί την κοιλάρα! Στην περίπτωση αυτή δεν αφορά μόνο τον Phil Heath αλλά και πολλούς άλλους.

Ταυτόχρονα o Jim Manion , η AMI, η λίγκα και ένας στρατός τηλεοπτικών γκουρού που περιφερόταν μέσα και έξω από το event, πανηγυρίζει για το show της κοιλάρας, κάπου εκεί και o Kenneth “Flex” Wheeler που ξεζουμίστηκε κυριολεκτικά από την φιλοδοξία και την βιομηχανία στο παρελθόν, και τώρα έχοντας αλλάξει κατά 180 μοίρες σκεπτικό έχει στριμωχτεί στο φιλικό χτύπημα του Jim Manion, που βιαζόταν την ώρα της συνέντευξης μαζί του για να ξαναγυρίσει στους νεότερους του show, στους κοιλαράδες και μη.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΟΙΛΑΡΑ.. Πειραματισμός στο χρόνο

abs

 

Ο Shawn Rhoden και o Cedric McMillan αν και δεν ήταν έτοιμοι, κυρίως ο δεύτερος , απέδωσαν μια κλασική κουλτούρα στη μυϊκή εικόνα..ίσως  και να συμπεριφέρθηκαν έξυπνα, και να σκέπτονται πράγματα, για τη παρακάτω ζωή τους, για τα υπόλοιπα που έρχονται,.. αλλά την μεγαλύτερη κοιλάρα! την έκανε η Βιομηχανία, διότι 100 ΟΠΑΔΟΙ έρχονται και χίλιοι φεύγουν, σε λίγα χρόνια θα χρειάζεται πλαστικός χειρούργος, εκτός από ενδοκρινολόγους, παθολόγους , νεφρολόγους και καρδιολόγους.

 Shawn Rhoden 

DSC_5609-7


Cedric McMillan
DSC_5760-13


 

δείτε επίσης εδώ
 FLEX WHEELER δεν τα κατάφερε..
έκλαψε από την πίεση!
3130697 (1)

 

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα