Αρχική » Markus Ruhl εξομολόγηση “είχα ψυχολογικά με το αγωνιστικό bodybuilding!”

Markus Ruhl εξομολόγηση “είχα ψυχολογικά με το αγωνιστικό bodybuilding!”

by admin

Ο Markus Ruhl λέει αρκετά, για το άγχος που τον διακατείχε, τα ανήσυχα βράδια, το κοίταγμα στον καθρέπτη, η γνώμη των άλλων, όλα αυτά που πολλοί και πολλές δεν ομολογούν αλλά τα ζουν!
Ο Markus Ruhl, μπορεί να κατανοήσει  την  όλη «διαδικασία»  των διαγωνισμών είναι πλέον ένας ξένος  σε αυτή την κατάσταση  και σχετικά τώρα, είναι νηφάλιος. Έως το 2009, ήταν στο τελευταίο στάδιο του bodybuilding, και έτσι μπορεί να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει σήμερα στους αθλητές. Ο Ruhl μίλησε για πρώτη φορά  για τις «ιδιωτικές» του στιγμές  στην καριέρα του, και πως την βλέπει  με διαφορετικό τρόπο σήμερα, όπως και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές  που είναι κοντά σε ένα διαγωνισμό.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”kZBpZ4sgK-4″]

Αργά το βράδυ προπαρασκευάζοντας το σνακ που αποτελείται από πρωτεΐνες,  Kelloggs, σταφίδες και μια σέσουλα της αγαπημένης σκόνη πρωτεΐνης ο  Markus Ruhl αρχίζει να μιλά, για  το παρελθόν στο επαγγελματικό bodybuildin.
[quote]έμπαινε μπροστά στον καθρέφτη από φόβο[/quote]
Όταν ρωτήθηκε ποια συναισθήματα είχε αγωνιστικά, ο Markus Ruhl είπε ότι ο ίδιος ήταν πάρα πολύ πιεσμένος . Επιπλέον, δεν ήταν ποτέ ικανοποιημένος από τον εαυτό του και ανέμενε πάντα πολύ περισσότερα από τον εαυτό του. Έτσι δεν μπορούσε να κοιμηθεί ένα χρονικό διάστημα στη νύχτα,  πριν από τους αγώνες και αντ ‘αυτού απλώς έμπαινε μπροστά  στον καθρέφτη από φόβο, μήπως χάσει τη φόρμα του! Κοιτάζοντας πίσω, θα έκανε οτιδήποτε  να είναι διανοητικά ισχυρός εκείνη την εποχή, και δεν θα είχε εξαρτήσει την αυτοεκτίμησή του, και την αυτοπεποίθησή του, από τις απόψεις των άλλων ανθρώπων.[quote]είχε πόνους δεν μπορούσε να κοιμηθεί τη νύχτα[/quote]

Ωστόσο, ο διαγωνισμός του Mr Olympia δεν ήταν ποτέ στο επίκεντρο της καριέρας του, αφού δεν ήταν πολύ δημοφιλής στους  fans στο Βέγκας. Αντίθετα, θα προτιμούσε να επικεντρώνεται στo Arnold Classics και στο NY Pro, εξηγεί ο Markus Rühl. Σύμφωνα με τον πρώην επαγγελματία, όμως, το χειρότερο από τους διαγωνισμούς είναι οι σπασμοί, οι κράμπες  τους οποίους οι θεατές δεν θα το προσέξουν ποτέ . Είχε πάντα κράμπες τέσσερις ημέρες πριν από το διαγωνισμό, στο πλαίσιο του φορτώματος με υδατάνθρακα , είχε εν μέρει τόσο βίαιο πόνο που δεν μπορούσε να κοιμηθεί τη νύχτα,  και ξυπνούσε το πρωί, γιατί έπρεπε να περπατήσει για να ξεπεράσει τις  κράμπες,  να είναι σε θέση να συνεχίσει. Αυτό πρέπει να ήταν τόσο άσχημο που εν μέρει ο Markus είχε κρίσεις πανικού.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”WWpgA9aDb1U”]

Όταν ρωτήθηκε. αν θα έκανε τώρα, εκ των υστέρων και πάλι ακριβώς το ίδιο, όπως και πριν, ο Markus λέει ότι θα έπρεπε στην καριέρα του ως επαγγελματίας bodybuilder να έχει περισσότερο χρόνο για ανάπαυση , τα τελευταία χρόνια το σώμα του ήταν τελικά πολύ καταπονημένο  και εξαντλημένο.  Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Mr. Olympia Phil Heath, κάνει μόνο έναν αγώνα κάθε χρόνο,  για να φροντίσει τον εαυτό του για αρκετό χρονικό διάστημα, για να έχει  σωματική και ψυχική ανάρρωση. Γι αυτό, επικροτεί ιδιαίτερα τον συμπατριώτη του, Ronny Rockel, με τον μέγιστο σεβασμό, καθώς στη καριέρα του μερικές φορές είχε τη δύναμη να αγωνιστεί έως και πέντε διαγωνισμούς ετησίως.

Εκτός από τις σωματικές προσπάθειες, είναι πάνω απ ‘όλα και οι ψυχικές προκλήσεις και οι σχετικές προσδοκίες του ίδιου, καθώς και του χορηγού, είπε ο Markus πηγαίνοντας στην ουσία. Έτσι, δεν ήταν ασυνήθιστο να δουλεύει με την ψυχική του προετοιμασία κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του, για να είναι πάντοτε σε θέση να παραμείνει θετική η ψυχολογία του. Επίσης ο πρώην επαγγελματίας αναφέρει  τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χορηγίας στο bodybuilding. Για πρώτη φορά, ο Markus Rühl μιλάει για τις εν μέρει “σκοτεινές” πλευρές της εποχής του ως ενεργός αθλητής του ανταγωνισμού στο bodybuilding.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα