Αρχική » AMI το αφεντικό! Amazon η μαμά του Olympia το 2017 !

AMI το αφεντικό! Amazon η μαμά του Olympia το 2017 !

by admin

H AMI ανακοίνωσε ότι η Amazon θα είναι ο χορηγός  του τίτλου για  το Σαββατοκύριακο του Olympia το 2017 και θα περιλαμβάνει ζωντανές μεταδόσεις των εκδηλώσεων από το Orleans Arena, μεταξύ των οποίων τη στέψη του νικητή του 53ου Διαγωνισμού του Olympia το βράδυ του Σαββάτου.

00

Η AMI έχει επίσης συνεργαστεί με τον Dwayne Johnson, τον Dany Garcia και το Seven Bucks Digital Studios του Seven Bucks Productions, για να πραγματοποιήσουν την εξαγορά του Olympia με συνεντεύξεις με μερικούς από τους πιο αξιοσημείωτους αθλητές του αγωνίσματος, και πλήρη και εμπεριστατωμένη κάλυψη του ίδιου του γεγονότος. Το περιεχόμενο θα κυκλοφορήσει στο κανάλι YouTube Seven Bucks Digital Studios, το οποίο έχει πάνω από 2,4 εκατομμύρια συνδρομητές.
Ο Johnson προγραμματίζεται επίσης να εμφανιστεί στην  Expo του Olympia 2017 και να συμμετάσχει ο  Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος David J. Pecker  στη σκηνή το Σάββατο το βράδυ στο Orleans Arena για να ανακοινώσει τους νικητές.

Δείτε επίσης εδώ

Το πήρε το Mr Olympia από την
IFBB o David J. Pecker!
david-726x400

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα