Αρχική » Jason Blaha: o Rich Piana έγινε πλούσιος από τα αναβολικά!

Jason Blaha: o Rich Piana έγινε πλούσιος από τα αναβολικά!

by admin

Ρισκάρει με τις δηλώσεις του εδώ και καιρό ο Jason Blaha, μια από αυτές όταν ανέφερε ότι ο αποθανών bodybuilder Rich Piana, ήταν ο Pablo Escobar” στο κόσμο του Bodybuiling.

O Blaha περιγράφει ένα διαφορετικό πρόσωπο, από ότι φαινόταν στη μυϊκή κοινότητα και στους οπαδούς. Αναφέρει ότι η εταιρεία του Rich Piana ήταν μια βιτρίνα που φαινόταν, αλλά από πίσω ο Piana διακινούσε αναβολικά στεροειδή. Ήταν μια γνωστή κατάσταση για όσους ασχολούνταν με το Bodybuiling και που οικοδομήθηκε πολύ καλά από τον Piana εδώ και χρόνια, καταφέρνοντας παράλληλα να ξεφεύγει από το νομό. Σύμφωνα με δηλώσεις του Blaha τα αναβολικά στεροειδή πωλούνταν σε πολύ μεγάλη κλίμακα για χρόνια. Ο ίδιος ανέφερε ότι είχε άμεση εμπειρία όταν  ένας αρκετά γνωστός IFBB Pros θα αγόραζε τα στεροειδή του από τον Rich Piana.

Tον χαρακτήριζε μια πλούσια ζωή

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”eoJAfmtTwbc”]

Ο Blaha αναφέρει, δεν κάνουν εκατομμύρια στο Υοutube, o Rich Piana ζούσε σε μια έπαυλη πολλών εκατομμυρίων, κατείχε μια Maserati και μια Bentley , στο 8:14 τον περιγράφει ως ο Pablo Escobar στο κόσμο του Bodybuiling για αυτό και ονομαζόταν Rich, ήταν αυτό πραγματικά που τον χαρακτήριζε μια πλούσια ζωή. Ο Jason Blaha είπε ότι δεν θα ήθελε να καταδικάσει τον Rich Piana, απλά δεν ήθελε να αποκρύψει πως πραγματικά ήταν πλούσιος, και πως πραγματικά κέρδισε τα χρήματά του.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”8OFgnkZ-8rk”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα