Αρχική » Shawn Ray δίνει την Νίκη στον Phil Heath

Shawn Ray δίνει την Νίκη στον Phil Heath

by admin

Ο Shawn Ray αναφέρει για τον Phil Heath : To Σεπτέμβριο του 2017 ο Phil Heath θα ενταχθεί στην ομάδα των bodybuilders με τα περισσότερα Mr Olympia, όπως ο Lee Haney και ο Ronnie Coleman, είναι κάτι εντυπωσιακό εάν αναλογιστούμε ότι ο Phil Heath ξεκίνησε την καριέρα του το 2006.

Bradon Currie: Τον  Brandon Curry, (στο 1:44 λεπτό) ο Shawn Ray τον  περιγράφει ως γενναιόδωρο «Bodybuilder της Χρονιάς». Ο λόγος ; ότι κατάφερε ένας πατέρας, παρά τα τέσσερα παιδιά του και τα οικογενειακά καθήκοντά του να πάει στο Κουβέιτ για να προετοιμαστεί  και να κάνει προπόνηση  στο γυμναστήριο Oxygen  gym και να φορμάρει  το σώμα του στο επόμενο επίπεδο. Οι νίκες του στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία στο Arnold Classic φέτος έχουν δείξει ότι έχει κάνει το σωστό βήμα.

Παρακάτω ο Shawn Ray τοποθετεί μέσα στη δεκάδα του Mr. Olympia 2017, τον William Bonac  με καλή μυϊκή πυκνότητα στο 1,67 μέτρα κορμί του, (το ίδιο είχε αναφέρει και ο Dennis James στο παρελθόν για αυτόν), τον Dexter Jackson στα  48 του χρόνια, που είναι ο παλαιότερος IFBB Pros στη σκηνή του Mr. Olympia το 2017, αλλά και ο επαγγελματίας με τις περισσότερες νίκες συνολικά στο bodybuilding.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”KXuIJzMBlg8″]

Ο Big Ramy είναι ο έκτος αθλητής στην «Λίστα» από Shawn Ray και την ίδια στιγμή η μεγαλύτερη «απειλή» για τον Phil Heath  αρκεί την ημέρα του διαγωνισμού να είναι σε φορμαρισμένο επίπεδο, έπεται ο  Shawn Rhoden, ο Lionel Beyeke αναφέρεται  από τον Shawn Ray ως η έκδοση του Kai Greene. Ωστόσο, αυτός θα  πρέπει να είναι «στεγνός»  για να είναι σε θέση να παίξει μπροστά στον ανταγωνισμό,  ο Roelly Winklar που είναι υπολογίσιμος  και έτοιμος να εκραγεί μυϊκά σαν μπαλόνι , αλλά τον προβληματίζει ότι χάνει πολλά νερά στη διάρκεια και μαζί με το μαύρισμα δίνει κακή εικόνα, αλλά τον βλέπει στην  πρώτη εξάδα,  ο Cedric McMillan που, επίσης  τον αξιολογεί  μεταξύ των κορυφαίων 6,  λόγο σχήματος  και τέλος ο Josh Lenartowicz που κριτήριο θα είναι η καλή νοητική του κατάσταση μετά το θάνατο του Dallas Mccarver.

δείτε επίσης εδώ

Jay Cutler θα το κατακτήσει ξανά ο Phil Heath !
jay1-726x400

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα