Αρχική » Κάντε ένα survivor στο γυμναστήριο!

Κάντε ένα survivor στο γυμναστήριο!

by admin

O στόχος επετεύχθη. Τώρα όλοι θα μπορέσουν να δοκιμάσουν την φυσική τους κατάσταση, σε ένα άγριο, ημιάγριο ή αστικό τοπίο, και γιατί όχι μέσα σε ένα ποδοσφαιρικό τερέν να στηθούν καλύβες, εμπόδια, πέτρες και θάμνοι και να δημιουργηθεί ένα εικονικό πεδίο γυμναστικής κόντρας, όπου διάσημοι και άσημοι θα ανταγωνίζονται για την επιβράβευση.
Πρόταση και ένα γυμναστήριο θα ήταν ιδανικό τερέν, για survivor, νομάδες κ. α αρκεί να δημιουργηθεί ντεκόρ με ψεύτικα βράχια, έντομα, φοίνικες μαϊμού, και εντυπωσιακά μαγιό, εκεί όλοι θα δείχνουν την αξία τους. Ταυτόχρονα κάποιοι θα τρώνε στα κρυφά, ποια η διαφορά, στο bar του γυμναστηρίου ή στο ερημονήσι το ίδιο είναι..

Αναφέρουν παρακάτω τα media

Δεν έχουν τέλος τα ευτράπελα στο Survival  Secrets, καθώς μετά τις… ομπρέλες λουομένων δίπλα στους παίκτες, στο καινούργιο  επεισόδιο εμφανίστηκε να περνά… ένας άνδρας με μηχανάκι. Την ώρα που ο παρουσιαστής Κώστας Σόμμερ μιλούσε με παίκτρια της κόκκινης ομάδας, βλέπουμε στο πλάνο να περνά από πίσω της ένας άνδρας με μηχανάκι.

Να θυμίσουμε πως στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους παίκτες να φεύγουν από την παραλία της Κουρούτας αλά… Survivor, ωστόσο, όταν άνοιξε το πλάνο φάνηκαν οι ομπρέλες των λουόμενων που βρίσκονταν λίγο πιο κάτω, με το ριάλιτι του Epsilon να μην έχει καμία σχέση με αυτό του ΣΚΑΙ.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”P1zL8Fllcns”]

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα