Αρχική » Τιμολογιακό χαρακίρι τα δίνουν όλα τα Gym’s στη Θεσσαλονίκη

Τιμολογιακό χαρακίρι τα δίνουν όλα τα Gym’s στη Θεσσαλονίκη

by admin

Ήρθαν οι φοιτητές ελλαδίτες και κύπριοι , τα γυμναστήρια φροντίζουν για αυτούς. Το 2017 – 2018 είναι μια νέα και ενδιαφέρουσα προπονητική περίοδος . Φθηνές τιμές, χαρούμενα πρόσωπα, πολλές selfie με κινητά τηλέφωνα και μικρά videos με μηνύματα γυμναστικής παρότρυνσης, αναμένεται να κατακλύσουν το διαδίκτυο. Ταυτόχρονα φιλόδοξοι personal trainers αναμένεται να στρωθούν στη δουλειά ..στο workout για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες.

Δυο μεγάλα γυμναστήρια έκλεισαν στο κέντρο της πόλης αλλά αυτό δεν έχει σημασία..!  Ο Κόσμος τους θα ενωθεί με τον υπόλοιπο κόσμο  στις ώρες αιχμής και θα αρχίσουν οι στριμωξίδικες γνωριμίες ..όπως στα clubs με το ποτό, εδώ στο γυμναστήριο με το νερό!

Όλα φτηνά, πίτσα, σούπες, σάντουιτς  μαγειρευτό φαγητό της μαμάς, μαζί με τους χαμηλούς μισθούς , την ημιαπασχόληση και τη μαύρη εργασία . Τα γυμναστήρια δεν μπορούν να κάνουν πίσω πια, ..για κάποιους είναι μια νέα τιμολογιακή πολιτική επιβίωσης, για κάποιους άλλους μια ευκαιρία για να βρουν στα μουλωχτά πελάτες, και να τους πασάρουν ντόπα και συμπληρώματα, για να δημιουργήσουν σώμα. Δηλώνουν ότι γνωρίζουν τον τρόπο, έχουν γνώσεις, ενδοκρινολογίας , κινησιολογίας, διατροφολογίας. Αυτοί ίσως να είναι οι κερδισμένοι,  αυτοί την περίοδο, χωρίς να έχουν έξοδα, θα βγει ένα καλό μεροκάματο!
Ζούμε την εποχή της σούπας

*Με την ονομασία Χαρακίρι, ή Σεπούκου (ποιο σωστός όρος), ονομάζεται ο ιαπωνικός τελετουργικός τρόπος αυτοκτονίας ο οποίος καθιερώθηκε από τους Σαμουράι

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα