Αρχική » Rich Piana ρισκάρισε την υγεία του για την εικόνα!

Rich Piana ρισκάρισε την υγεία του για την εικόνα!

by admin

O φίλος του Rich Piana o Ric Drasin λέει τα καλύτερα λόγια για τον αποθανόντα Rich Piana, έναν τύπο με ρεαλιστική ομιλία, που  έβαφε τα μαλλιά του, αύξανε σταδιακά τα τατουάζ στο σώμα του και επιδίωκε να είναι πολλές μυϊκές λίβρες . Αυτό ήταν που προσέλκυσε τους fans.

Ο Ric Drasin αναφέρει στο 2:50 λεπτό  πως παρατήρησε τον Rich Piana να έχει βαριά αναπνοή το τελευταίο χρονικό διάστημα και δεν φαίνονταν καλά, και θεώρησε ότι μπορεί να κάνει λάθος, αλλά ο γιατρός έλεγχε τα πάντα και οι εξετάσεις αίματος ήταν καλές! Αλλά εγώ ήμουν ανήσυχος.. Απλά όταν έφυγε από τη ζωή, αυτό με συγκλόνισε! Ήταν σίγουρα κάτι κακό και θλιβερό αλλά δεν με εξέπληξε..

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”nqOgOp46Xk8″]

Σε ερώτηση εάν πέθανε από την καρδιά του, ο Ric Drasin ανέφερε ότι σε άτομα που διατηρούν αυξημένο βάρος  (εννοεί bodybuilders αλλά και παχύσαρκους) η καρδιά δουλεύει πιο σκληρά για να αντλήσει αίμα και να πάρει οξυγόνο από τους πνεύμονες. Ο Rich Piana ήταν ένας μεγάλος άντρας  (σε όγκο)

Οι Άνθρωποι μπορεί να λένε για όλα αυτά τα φάρμακα αλλά όλοι παίρνουν φάρμακα- τεστοστερόνη!
Κάποιοι άνθρωποι που τον μισούσαν τον χαρακτήριζαν νεκρό, αλλά ζήλευαν , κάποιοι κρύβονταν πίσω από τον υπολογιστή τους. 4:20 λεπτό

Πιστεύω ότι εάν είχε ζήσει ο γιατρός θα του έλεγε να μειώσει το βάρος του κατά 100 pounds (πάνω από 45 κιλά!) αλλά αυτό δεν θα το έκανε ευτυχισμένο ψυχικά, θα τον κατέστρεφε!

Σε ερώτηση εάν κινδυνεύει η καρδιά των bodybuilders από το αυξημένο βάρος, ο Ric Drasin απάντησε ότι  φυσικά! Διότι η καρδιά παραμένει μια μικρή αντλία που διοχετεύει αίμα ακόμη και σε εάν μυώδη bodybuilder.

Στο 7:35 αναφέρει ότι Rich Piana φαινόταν καλά στο καθρέπτη αν και είχε προειδοποιήσεις από τους γιατρούς αλλά προφανώς δεν το έκανε (δεν τους άκουσε) διότι είχε κάποια ζητήματα

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα