Αρχική » Κάντε σωστό Ντοπάρισμα ! Γελάνε και οι φαφούτες γριές

Κάντε σωστό Ντοπάρισμα ! Γελάνε και οι φαφούτες γριές

by admin

Γελάνε και οι φαφούτες γριές, Ναι! δεν μπορούν θα πέσει η μασέλα. Ο λόγος;  δεν το έκαναν σωστά! Ποιο ; αυτό που έλεγε ο γκουρού « ντοπαρισμένος δεν είναι αυτός που παίρνει αλλά αυτός που πιάνουν!»

Όπως διαβάζουμε στα δημοσιεύματα από τους  5 που ήταν ντοπέ, οι δυο πιάστηκαν κορόιδα, όπως ο πλούσιος  ερωτευμένος που πιστεύει ότι του χαϊδεύουν το κεφάλι από αγάπη.

Οι Andrea Barbotti, και Ľudovít Czókoly βρέθηκαν θετικοί, στην ουσία clomiphene, ένα αντιοιστρογόνο φάρμακο το οποίο χρησιμοποιείται μετά από μια περίοδο χρήσης ανδρογόνων φαρμάκων για να περιοριστεί κατά περίπτωση η γυναικομαστία από την έκκριση θηλυκών ορμονών.  Μάλλον ελάμβαναν και πολλά περισσότερα, πριν!

Κάντο σωστά το Νταηλίκι!

 διαβάζουμε: απίστευτες επιδόσεις αθλητών. Μια από αυτές είναι του Andrea Barbotti o οποίος στο Qualification WOD 1 σημείωσε επίδοση με χρόνο 6’54’’

andrea-barbotti
(Η clomiphene  δεσμεύεται στον υποδοχέα  και εμποδίζει τα οιστρογόνα να διεγείρουν τον μαστικό ιστό) . Η  τεστοστερόνη και πολλά στεροειδή που προέρχονται από τεστοστερόνη έχουν τη δυνατότητα να μετατραπούν σε οιστρογόνα. Ουσιαστικά την γλύτωσαν από τα επικίνδυνα και την πάτησαν από τα ακίνδυνα.
Ως βοήθημα γονιμότητας, τα αποτελέσματα του Clomid είναι απλά. Η γυναίκα έχει δυσκολία να μείνει έγκυος, το Clomid ενισχύει την πιθανότητα σύλληψης και η εγκυμοσύνη εμφανίζεται!

Ľudovít Czókoly Σλοβάκος έχει υποστήριξη

ludo

Όπως αναφέρει η βιβλιογραφία Η κλομιφαίνη (clomifene) θεωρείται ως αντι-οιστρογόνο και σήμερα έχει τοποθετηθεί στους εκλεκτικούς τροποποιητές των οιστρογονικών υποδοχέων. Θεωρείται τόσο οιστρογονικός αγωνιστής όσο και οιστρογονικός ανταγωνιστής, με τον ανταγωνιστή να κυριαρχεί.  Η δράση της κλομιφαίνης στην υπόφυση προκαλεί βελτίωση της έκκρισης GnRH και τελικώς FSH. Χρησιμοποιείται κυρίως για την πρόκληση ωοθυλακιορρηξίας.
H εκλυτική ορμόνη των γοναδοτροπινών (GnRH, Gonadotropin-Releasing Hormone), είναι ορμόνη που διεγείρει την έκκριση γοναδοτροπινών. Είναι ένα δεκαπεπτίδιο που παράγεται στον υποθάλαμο και ρυθμίζει την γαμετογένεση και την στεροειδογένεση. Η GnRH συνδέεται με υποδοχείς που βρίσκονται στην επιφάνεια των γοναδοτρόπων κυττάρων της πρόσθιας υπόφυσης, και διεγείρει την απελευθέρωση των γοναδοτροπινών. Οι γοναδοτροπίνες (LH, luteinizing hormone, ωχρινοποιητική ορμόνη και FSH, follicle-stimulating hormone, ωοθυλακιοτρόπος ορμόνη) ρυθμίζουν την παραγωγή των γαμετών και των στεροειδών ορμονών του φύλου από τις γονάδες (ωοθήκες και όρχεις).

Εκτός από τη διέγερση των γοναδοτρόπων κυττάρων της υπόφυσης η GnRH παρουσιάζει επίσης μια ποικιλία δράσεων σε άλλα κύτταρα της υπόφυσης ή σε άλλους ιστούς:

  • νευροενδοκρινική δράση στα σωματοτρόπα κύτταρα: απελευθέρωση της αυξητικής ορμόνης σε ορισμένα είδη ψαριών
  • παρακρινική δράση στον πλακούντα και στις γονάδες
  • αυτοκρινική δράση στους νευρώνες GnRH, στα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, και στα καρκινικά κύτταρα του μαστού, του προστάτη, του ενδομητρίου, των ωοθηκών, της υπόφυσης και του παγκρέατος
  • νευροδιαβιβαστική/νευρορρυθμιστική δράση στο κεντρικό και στο περιφερικό νευρικό σύστημα (μεσεγκέφαλο και συμπαθητικά γάγγλια).

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα