Αρχική » Το πήρε το Mr Olympia από την IFBB Pro League o David J. Pecker!

Το πήρε το Mr Olympia από την IFBB Pro League o David J. Pecker!

by admin

Κάποιες αποφάσεις θα καθορίσουν το μέλλον. Μια από αυτές είναι η εξαγορά του υπόλοιπου ήμισυ της κοινοπραξίας του διαγωνισμού Mr. Olympia από την IFBB Pro League! μια κίνηση που θα ορίσει τον νέο κυρίαρχο, εγκαθιστώντας την AMI τον μοναδικό ιδιοκτήτη.

Πίσω από αυτή την κίνηση είναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της American Media, Inc. (AMI) , ο David J. Pecker, και CEO της Weider Health & Fitness που ήδη είχε εξαγοράσει εδώ και χρόνια  όλα τα περιοδικά bodybuilding και fitness της Weider.

O David J. Pecker (δεξιά με τα γυαλιά) στην απονομή του Mr. Olympia 2016

heath-amazon-sponsor-1109_0

O David J. Pecker δήλωσε   “Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω αυτή την εξαγορά, η οποία παρέχει στην AMI μια εξαιρετική ευκαιρία να αξιοποιήσει περαιτέρω την επιτυχία του διαγωνισμού Mr. Olympia και την κληρονομιά του Joe και του Ben Weider στο σπορ του bodybuilding. Θα εξασφαλίσουμε ότι το Mr. Olympia θα συνεχίσει την κυριαρχία του ως το μεγαλύτερο και καλύτερο event του bodybuilding διευρύνοντας παράλληλα τις ευκαιρίες για επέκταση και θα επικεντρωθούμε στη δημιουργία μιας  νέας εξαιρετικής εμπειρίας για όλους τους αγαπημένους μας φίλους και συνεργάτες”

ami

Η συνεργασία της AMI με την οικογένεια Weider ξεκίνησε το 2002 – 2003, όταν η AMI απέκτησε τις δημοφιλείς καταναλωτικές μάρκες των περιοδικών  Muscle & Fitness και FLEX από την Weider Health and Fitness. Το περιοδικό Muscle & Fitness χρονολογείται από το 1940 και το FLEX έκανε το ντεμπούτο του το 1983. Ο Pecker συνεργάστηκε στενά με τον Joe και τον Ben Weider για να συνεχίσει να αυξάνεται η δημοτικότητα της εκδήλωση του Mr. Olympia από το 2003 έως το 2005 όταν ιδρύθηκε η κοινοπραξία του Mr. Olympia  μεταξύ IFBB Pro League και AMI και AMI ξεκίνησε τον επιχειρησιακό έλεγχο της εκδήλωσης.

Dwayne Rock johnson και David J. Pecker

1424065197

δείτε επίσης εδώ

Fitness εκδοτική Μπίζνα! Συμφωνία εκατομμυρίων

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα