Αρχική » Ντόπες -εξετάσεις & Ronnie Coleman τα είπαν Joshua Lenartowicz & Matt Jansen

Ντόπες -εξετάσεις & Ronnie Coleman τα είπαν Joshua Lenartowicz & Matt Jansen

by admin

Είναι ξεκάθαρο, μέσα από αυτή την συνέντευξη ότι αναδύονται αλήθειες. Α) Πολλοί bodybuilders ΔΕΝ κάνουν τις σωστές εξετάσεις! δεν εξηγείται αλλιώς όλη αυτή η συζήτηση που έχει ξεσπάσει, και ταυτόχρονα οι δημόσιες παροτρύνσεις: κάνετε εξετάσεις bodybuilders!

Β) δεν πιστεύουν ότι οι θάνατοι είναι από τα φάρμακα !
Γ) O  Joshua Lenartowicz  τα πήρε στο κρανίο, με τις δηλώσεις του Ronnie Coleman, για το θάνατο του φίλου του Dallas McCarver, δείτε εδώ τι είχε πει ο Ronnie Coleman για το θάνατο του Dallas McCarver

Δ) O Joshua Lenartowicz  είδε το θάνατο, και σου λέει,.. αλλάζω προπονητή! παρατώ τον Chad Nichols και παίρνω επίσημα τον Matt Jansen! (αυτά δεν λέγονται δημόσια)Η συνέντευξη δόθηκε από το Νάσβιλ του Τενεσί, εκεί που μένει ο προπονητής.

Τhats all !

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”EqM0uI_fAxk”]

O Joshua Lenartowicz αποκάλυψε με λεπτομέρειες για το τι συνέβη τη καταραμενη νύχτα με τον πνιγμό του Dallas McCarver, αλλά και ανέφερε τα μελλοντικά του σχέδια με τον νέο του προπονητή Matt Jansen. στο 7:52 λεπτό, όπου σε ερώτηση του Dave Palumbo απαντά, ότι πράγματι ανέφερε κάποια πράγματα, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικης του επικοινωνιας στην υπηρεσία έκτακτης ανάγκης  911 για να προσπαθήσει να σώσει τον Dallas McCarver, κάνοντας CPR Καρδιοπνευμονική ανάνηψη,  σε έναν άνδρα 26 ετών που φαινόταν υγιής, μέσα στη νύχτα. Όταν όμως η ταινία με την συνομιλία στο 911 διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στη βιομηχανία του bodybuilding και σε πολλούς ανθρώπους, που το σχολίασαν. δείτε εδώ   Ντοκουμέντο οι τελευταίες στιγμές του Dallas Μccarver

Σε αυτή την φάση ο Dave Palumbo που έκανε την συνέντευξη ανέφερε ότι τα media διόγκωσαν το θέμα με το αν ο αποθανών Dallas McCarver χρησιμοποίησε ινσουλίνη –φάρμακα,  μια παρόμοια περίπτωση με τις κατηγορίες για το θάνατο του Rich Piana, (εδώ υπονοεί  ότι δεν έχασαν τη ζωή τους από αυτά)

Ο Dave Palumbo ρώτησε επίσης  στο 14: 16  λεπτό τον Matt Jansen για τον προπονητή Chad Nichols.

Το ζήτημα εδω είναι ότι κάποια στιγμή ο Dallas McCarver έφυγε από τον προπονητή Matt Jansen και πήγε στη φίρμα τον Chad Nichols, αλλά μετά γύρισε ξανά πίσω! στον Matt Jansen, μετά το  περιστατικό της λιποθυμίας στο Arnold Classic 2017 στην Αυστραλία, Δείτε εδώ Όλα είναι καλά η λιποθυμία πέρασε ΕΠΙΒΙΩΣΑΜΕ μυϊκά!

Μετά το 22:28 λεπτό, Ο Joshua Lenartowicz  αναφέρθηκε στα σχόλια του Ronnie Coleman, και τα σχετικά με το θάνατό του Dallas McCarver που τον έκαναν να χάσει κάθε σεβασμό γι αυτόν.

Ο Lenartowicz είπε ότι έχει μεγάλο σεβασμό για τους πρώην πρωταθλητές του bodybuilding, αλλά θα ήθελε να σταματήσουν να είναι τόσο αρνητικοί με τους σημερινούς bodybuilders.

Επίσης στο 24:55 λεπτό, αξίζει η ερώτηση του Dave Palumbo, εάν πρέπει να γίνονται καρδιολογικές εξετάσεις ..ο Joshua Lenartowicz άπαντα πως ναι, καθώς και αιματολογικές εξετάσεις.

δείτε επισης εδώ

 Joshua Lenartowicz δεν σε θέλω για προπονητή!

chad-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα