Αρχική » Με αγάπα ο σπόνσορας μου δίνει πρωτεΐνες κ.α η ζωή σου ;

Με αγάπα ο σπόνσορας μου δίνει πρωτεΐνες κ.α η ζωή σου ;

by admin

Οι bodybuilders είναι απλά παιδιά οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ένα πάθος για το σώμα αλλά έως εκεί. Αρκετοί σπόνσορες (υπάρχουν και οι ελάχιστες εξαιρέσεις) προβάλλονται ως οι ευεργέτες των μυϊκών ανδρών και γυναικών. Τους παρέχουν συμπληρώματα, σε κάποιες περιπτώσεις αναβολικά –στεροειδή, κάποια ναύλα και ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη. Κάποιοι δίνουν και ένα χαρτζιλίκι..

Μου αναφέρει ένας bodybuilder:  να είναι καλά ο σπόνσορας μου!
τον κοιτώ.. ασφάλεια ζωής σου έκανε ;
με κοιτά απορημένος

Άλογο να είναι θα χρειαστεί ασφάλεια, να φυλάξει τα πόδια στην κούρσα.

Ζήτα του ασφάλεια για το Ρίσκο

Πολλοί θα σκεφτούν ότι όλα αυτά ομοιάζουν ουτοπία, ΟΚ.. αλλά ο σπόνσορας γνωρίζει ότι οι απαιτήσεις εμπεριέχουν ρίσκο διότι σταδιακά αυξάνεται η δοσολογία των αναβολικών στεροειδών, οι συνδυασμοί με ινσουλίνες, πεπτίδια, ορμόνες, διουρητικά κ.α και αυτός, αυτοπροβάλλεται ως ο επαγγελματίας που προσφέρει ακίνδυνα και προσοδοφόρα συμβόλαια, … ένας γλυκούλης.
Εάν καταφύγεις σε μια ασφαλιστική εταιρεία δύσκολα θα σου κάνει συμβόλαιο, που θα ορίζει ότι εάν πάθεις κάτι θα σε καλύψει, λ.χ στα νοσοκομειακά έξοδα, διότι γνωρίζει ότι έχεις αποφασίσει να παίζεις από εδώ και πέρα ρώσικη ρουλέτα, που στην ποντάρει ο σπόνσορας.

Το Κυριότερο είναι ότι σπόνσορας δεν θέλει να γνωρίζει, ότι θα πάθεις κάτι κακό, διότι δεν είναι διατεθειμένος να ξηλωθεί πραγματικά ! τότε θα είσαι πολύ ακριβός για αυτόν! Αν και γνωρίζει να πιέζει για προβολή και επιτυχίες, κάνει τη πάπια στα θέματα υγείας, διότι είναι κάτι αναπόφευκτο στην hard core bodybuilding κουλτούρα …Συμφωνώ! αλλά πλήρωσε, και κάλυψε τον ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΑ!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα