Αρχική » Rich Piana Σνίφα συμπληρώματος με τρόπο Κοκαΐνης

Rich Piana Σνίφα συμπληρώματος με τρόπο Κοκαΐνης

by admin

Τo διαδίκτυο διατηρεί στην επικαιρότητα την υπόθεση με την λευκή σκόνη, που βρέθηκε επάνω στο τραπέζι την βραδιά που λιποθύμησε ο Rich Piana, και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Η φίλη του Rich Piana είχε αναφέρει ότι η σκόνη που είχε βρεθεί στο τραπέζι ήταν συμπλήρωμα διατροφής. Παράλληλα γίνεται λόγος για την νοοτροπία του  Rich Piana, που είχε στόχο να εντυπωσιάζει και να διαφοροποιείται, χρησιμοποιώντας ακόμη και τα συμπληρώματα, σνιφάροντας!

Τώρα, αναρτήθηκε video από το παρελθόν, στην έκθεση αθλητικών ειδών FIBO το 2013, όπου ο Rich Piana δίνει συνέντευξη στον Dave Palumbo και χρησιμοποιεί συμπλήρωμα MUTANT Mayhem της εταιρείας που τον σπονσοράριζε, εισπνέοντας το με τη  μύτη, όπως κάνουν οι  χρήστες κοκαΐνης!

Μετά το 6 λεπτό αναφέρει αυτό είναι μυστικό και όσο αναφορά την χρήση είναι μόνο για επαγγελματίες..6:20 η χρήση


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”6of_IEbDBcY”]

Φυσικά ήταν μια επίδειξη της στιγμής, όπου εισέπνευσε το περιεχόμενο του προϊόντος από την εταιρεία MUTANT, αλλά και μια ευκαιρία για σχόλια στα μέσα ενημέρωσης που αφορούσε την κουλτούρα του.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα