Αρχική » Παίρνουν μέτρα για το τάφο του Kali Muscle !

Παίρνουν μέτρα για το τάφο του Kali Muscle !

by admin

Αυτός ο τύπος ονομάζεται Jason Blaha και δηλώνει ότι προέβλεψε εδώ και ένα χρόνο τους θανάτους στο bodybuilding, αυτό δεν ήταν μια προφητεία διότι όπως αναφέρει δεν είναι μάγος, αλλά  ο τρόπος ζωής αυτών των ανθρώπων οδηγούσε σε αυτό το συμπέρασμα.

photo (1)

Τώρα ο Jason προβλέπει ότι το επόμενο θύμα θα είναι ο γνωστός Kali Muscle. Ναι αυτή η μούρη που γυμναζόταν, μπήκε φυλακή και συνέχισε να γυμνάζεται, βγήκε από την φυλακή και συνέχισε την κουλτούρα.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”hUr4z4oJcPg”]

Ο Jason λέει ότι ο Kali Muscle κατά κάποιο τρόπο έχει φάει τα ψωμιά του! ..ναι, κάπως έτσι το λέει, και αυτό δημιουργεί συνειρμούς , φέρνοντας στο μυαλό την ταινία των αδελφών Κοέν, Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους!


Εδώ ο Kali Muscle και από πίσω του σε έξαλλη κατάσταση, ο CT Fletcher, που αργότερα είχε σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του ! δείτε εδώ ..ίσως από εδώ λαμβάνει αφορμές ο Jason Blaha

maxresdefault (4)


 

Συγκεκριμένα ο Jason αναφέρει ότι ο  Kali Muscle έχει αυξημένο σωματικό βάρος 120 κιλά με αποτέλεσμα να επιβαρύνει την καρδιά του και το κυκλοφορικό του σύστημα, ο  Jason εξηγεί στη δήλωσή του. Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις μιας ήδη υπάρχουσας υπερφόρτωσης της καρδιάς του, και εμφανώς μια βαριά αναπνοή.

Εδω ο δυναμικός  Kali Muscle 

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”O2imFRBdJ8s”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα