Αρχική » Rick Collins θα πάει στο Mr Olympia Κανακεύει νομικά & μυϊκά

Rick Collins θα πάει στο Mr Olympia Κανακεύει νομικά & μυϊκά

by admin

Κάποιες ειδήσεις περνούν στα “ψηλά” , αλλά είναι και οι πιο ουσιώδης για να κατανοήσει κάποιος τι συμβαίνει στο υπόβαθρο της βιομηχανίας, εκεί όπου το πρωτεϊνικό σελοφάν και τα χρηματικά έπαθλα , ομοιάζουν ως βραβεία για παιδιά.

Οι Rick Collins, Gann McCloskey & Barry ετοίμασαν βαλίτσες, έβαλαν τα νομικά χαρτιά στους χαρτοφύλακες και θα ταξιδέψουν για το Βέγκας, για το διαγωνισμό του Mr Olympia 2017. Εκεί οι δικηγόροι θα δηλώσουν παρών και θα κάνουν επαφές, σε όλα τα επίπεδα. Οι Rick Collins, Gann McCloskey & Barry αναφέρουν:

Ευχόμαστε σε όλους τους διεκδικητές του τρέχοντος έτους να έχουν τη καλύτερη τύχη, και θα περιμένουμε να δούμε πολλούς από εσάς στο Λας Βέγκας – παρακαλούμε να μας αναζητήσουν για  να πούμε ένα γεια!

FullSizeRender

O Rick Collins, ο Alan Feldstein και ο νέος συνεργάτης τους  Jay Manfre ταξιδεύουν στο Λας Βέγκας για την ετήσια γιορτή του Bodybuilding


 

δείτε επίσης εδώ

Rick Collins ο Γοητευτικός
Μυϊκός δικηγόρος – ειδίκευση Ντόπα!

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα