Αρχική » Τα Γυμναστήρια δίνουν τα ρέστα τους ! και σου αφήνουν χρήματα για μπίρες

Τα Γυμναστήρια δίνουν τα ρέστα τους ! και σου αφήνουν χρήματα για μπίρες

by admin

Είναι μια πραγματική τιμολογιακή αποκαθήλωση. Τα γυμναστήρια δίνουν τα ρέστα τους, σε μια εποχή ανεργίας και χαμηλών αμοιβών.  Τώρα με το χαρτζιλίκι του παππού, τα κρυμμένα λεφτά της μαμάς ή το πουρμπουάρ του φίλου ή της φιλενάδας μπορείς να γραφτείς για ένα χρόνο, και να ξεχάσεις ότι το έκανες, διότι το ποσό είναι μικρό! έτσι θα πας και σινεμά, θα πιεις και μπίρες με τα φιλαράκια, και θα αγοράσεις νέο κινητό!

Παρακάτω κάποια παραδείγματα:

 

photo_ladylike+&+news247

Τα PLANET Fitness and More υποδέχονται όλους εσάς που επιστρέψατε από τις καλοκαιρινές διακοπές με μια προσφορά που αποτελεί ίσως την καλύτερη αφορμή για ένα δυναμικό ξεκίνημα, όπως άλλωστε επιτάσσει ο Σεπτέμβριος. Σου δίνουν, δηλαδή, τη δυνατότητα να αποκτήσεις ετήσια συνδρομή για σένα, αλλά και τον fitness partner σου, με μόνο €119, ενώ σας κάνουν δώρο τις εγγραφές!

AdTech Ad

“για λίγες μόνο ημέρες αγοράζεις ετήσια συνδρομή για δύο άτομα με μόνο €119 και παίρνετε δώρο τις εγγραφές!”

Επισκέψου, λοιπόν, με ένα φίλο σου, συγγενή σου, τη σχέση σου το PLANEΤ Fitness and More της περιοχής σας, αποκτήστε ετήσια συνδρομή και για τους δύο στη super αυτή τιμή και εξασφαλίστε όχι μόνο την άσκησή σας, αλλά και ευεξία, διασκέδαση και θετική διάθεση για έναν ολόκληρο χρόνο!

Και πως μπορεί μια συνδρομή σε γυμναστήριο να σου εξασφαλίσει όλα τα παραπάνω; Σαφώς και μπορεί γιατί τα PLANET Fitness and More δεν είναι απλώς γυμναστήρια, είναι τα fitness club που με τον εξοπλισμό και τις παροχές τους είναι σε θέση να απογειώσουν, μαζί με τη fitness εμπειρία σου, και τη φυσική σου κατάσταση, τη διάθεση και αυτοπεποίθησή σου! Πόσο μάλλον όταν η συγκεκριμένη συνδρομή περιλαμβάνει πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων που δεν θα χορταίνεις να συμμετέχεις, χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων και οργάνων ενδυνάμωσης με επίβλεψη από γυμναστή, προσωπικό πρόγραμμα που θα βγει κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο!

Στόχος των PLANET Fitness and More είναι να προσφέρουν πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες άσκησης στις καλύτερες τιμές. Σε τιμές που ανταποκρίνονται στις συνθήκες του σήμερα, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους. Όποια και αν είναι η διάθεσή σoυ ή οι προσωπικοί σου στόχοι, στα PLANET Fitness and More θα βρεις ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων που θα καλύψει τις απαιτήσεις σου και θα αναδείξει δυνατότητες που δεν φανταζόσουν πως είχες!


 

2249433

Τι θα έλεγες αν σου λέγαμε πως μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα να αθλείσαι σε έναν υπέροχο χώρο με ετήσια συνδρομή MΟΝΟ στα 109 ευρώ ETHΣIA και ΔΩΡΟ την εγγραφή;

Το Fitness mall, το αγαπημένο γυμναστήριο το οποίο βρίσκεται στην Κανακάρη 104 & Αγίου Νικολάου γιορτάζει 1 χρόνο λειτουργίας και μας δελεάζει με μια μοναδική υπερ-προσφορά που δεν δίνει περιθώρια σε κανέναν για αναβολές.

Όσοι ενδιαφερόμενοι θέλουν να ξεκινήσουν να γυμνάζονται επωφελούμενοι την προσφορά, θα πρέπει να εγγραφούν (δωρεάν) μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου!

Tο μεγαλύτερο γυμναστήριο στο κέντρο της Πάτρας (1500 τ.μ) με στόχο να προσφέρει πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες άθλησης στις καλύτερες τιμές “σπάει” τα ρεκόρ και μας προσκαλεί να αλλάξουμε την ζωή μας, με τιμές που ανταποκρίνονται στις συνθήκες του σήμερα, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους.

 


 

yava-prosfora-48-44-1504061681

Συνδρομή για 1 χρόνο στα γυμναστήρια YAVA από 48€ στις 6 Σεπτέμβρη (& νωρίτερα για παλιά μέλη)

  • 24:00 – 08:00 > 48€
  • 08:01 – 17:00 > 65€
  • 17:01 – 22:00 > 75€
  • 22:01 – 24:00 > 109€

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα