Αρχική » Τον έκαψες τον Rich Piana το κάνουν και άλλοι;

Τον έκαψες τον Rich Piana το κάνουν και άλλοι;

by admin

Είναι αυτό που λαϊκή θυμοσοφία αναφέρει, με απλά λόγια ..Το κάψε! Όπως γνωρίζουμε ο αποθανών bodybuilder Rich Piana είχε δημιουργήσει την δική του εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής με την εμπορική ονομασία 5% nutrition, όμως η φίλη του Chanel Jansen ανέφερε ότι χρησιμοποιούσε και το συμπλήρωμα διατροφής, Mutant Mayhem, ένα προϊόν άλλης εταιρείας! που συνεργάστηκε στο παρελθόν ο Piana.

Θα λες ότι τα δικά μας είναι τα καλύτερα!

Εδώ υπάρχει ένα ξεγύμνωμα, που εάν ισχύει είναι μια ακόμη περίπτωση παραπλάνησης , κοινώς παπατζίλικι! Το ζήτημα σε αυτή την αναφορά δεν είναι εάν ο Piana είχε αυτό το προϊόν επάνω στο τραπέζι, αντί για κοκαΐνη. (είναι ουσιαστικό στις έρευνες της αστυνομίας) αλλά ότι αναφέρθηκε ένα άλλο προϊόν που ήταν ανταγωνιστικό της ιδεολογίας των παραγόμενων αθλητικών τροφών του Piana.

To 2014 o Piana μιλούσε για φαΐ! το καλύτερο σενάριο

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”pwUYSi3c2Oo”]

Είναι γνωστό, ότι σήμερα μπορείς να δημιουργήσεις συμπληρώματα στην αποθήκη ή στο υπόγειο του σπιτιού σου,  παραλαμβάνοντας σκόνες και συσκευάζοντας κουτιά, ταυτόχρονα “ενοικιάζεις” έναν bodybuilder και τους λες ..θα διαφημίζεις τα κουτιά μας ! το κοινό; νεαροί μαθητές, φοιτητές, ..άνθρωποι που θέλουν να πιστέψουν στις υποσχέσεις![quote]Σήμερα πολλοί ψιλικατζήδες, και εδώ,επενδύουν σε ένα δυο Ντούκια και τα ρίχνουν στην αγορά! Ταυτόχρονα δηλώνουν ότι έχουν επαφές και γνωριμίες, αποθανατίζοντας την φάτσα τους σε φωτογραφίες με γνωστές προσωπικότητες ..ένα εύστοχο παπατζηλίκι![/quote]

Διεθνή και τoπική αγορά

Πριν αρκετά χρόνια ο ταλαντούχος bodybuilder Jay Cutler είχε συμβόλαιο με την εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής, ISS Research  βλέποντας αυτό η Muscle Tech, τον βούτηξε! Εδώ ήταν θέμα marketing, σήμερα όμως τα πράγματα έχουν ξεφύγει ..
Τα τελευταία χρόνια η εξάπλωση παραγωγής αναβολικών στεροειδών στην Ευρώπη βοήθησε και στην ανάπτυξη πολλών εταιρειών με αθλητικές τροφές.   Ένα χαρμάνι διαπλεκόμενων που προωθούσαν συμφέροντα, δηλώνοντας … θα διαφημίζεις τα κουτιά μας  είναι τα καλύτερα. Αντέγραψαν παραδοσιακές εταιρείες όπως η Universal, η Prolab, η Champion Nutrition, η Ultimate Nutrition κ.α  Παράλληλα κάποιοι αντέγραψαν και πούλησαν προϊόντα γνωστών εταιρειών με μαϊμού σκόνη και αντιγραμμένο εξώφυλλο.

[quote]Πολλοί bodybuilders γνωρίζουν την αξία κάποιων αθλητικών τροφών δεν είναι στενόμυαλοι, μόνο ντόπα και φαί!.. απλά, κάποιες φορές ζορίζονται από εταιρείες αλλά και τοπικούς ψιλικατζήδες και δηλώνουν προώθησε τα δικά μας κουτιά[/quote]

Πίσω από τις πάρα πολλές εταιρείες, είναι το εμπόριο των κερδοφόρων steroids, ταυτόχρονα σκόνες γάλακτος  σε εντυπωσιακά  κουτιά, αφήνουν ένα ικανοποιητικό κέρδος, όπου στο facebook και στο Youtube άντρες και γυναίκες πίνουν πρωτεϊνικά και ενεργειακά ποτά.

Πολλοί bodybuilders γνωρίζουν την αξία κάποιων αθλητικών τροφών, δεν είναι στενόμυαλοι, μόνο ντόπα και φαί!.. απλά, κάποιες φορές ζορίζονται από εταιρείες, αλλά και τοπικούς ψιλικατζήδες και δηλώνουν: δοκίμασε τα δικά μας κουτιά, είναι τα καλύτερα! παράλληλα ο ψιλικατζής υπόσχεται στο bodybuilder, έχω επαφές και γνωριμίες, θα σε βοηθήσω να κάνεις καριέρα!

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα