Αρχική » Chanel Jansen αμφισβητεί τo θάνατο του Piana από ναρκωτικά πες μας από τι πήγε

Chanel Jansen αμφισβητεί τo θάνατο του Piana από ναρκωτικά πες μας από τι πήγε

by admin

Δεν έχει νόημα όλοι λυπούνται αλλά κάνεις δεν διευκρινίζει,  η φίλη του Rich Piana δημοσίευσε πριν λίγες ώρες ένα video όπου θέλησε να ξεκαθαρίσει τη υπόθεση, μόνο που εδώ η Chanel Jansen τα μπερδεύει, διότι στο 2:38  λεπτό αναφέρει, ότι δεν υπάρχει ζήτημα με ναρκωτικές ουσίες! η ουσία που βρέθηκε ήταν η ενεργειακή σκόνη και όχι η κοκαΐνη. Δε τηλεφώνησε για αυτό. Παράλληλα έμμεσα λέει ότι ο Rich Piana ήταν για 20 χρόνια χρήστης στεροειδών ουσιών αλλά δεν το υποστήριξε αυτή.

Άρα πέθανε από τσάι του βουνού.. αποφασίστε ! διότι οι μισοί λένε από στεροειδή και συναφείς ορμόνες  και οι άλλοι μισοί από ναρκωτικά. Στις ΗΠΑ είναι διχασμένοι κυρίως για τα ναρκωτικά. Όλα αυτά μπερδεύουν σε μια υπόθεση όπου οι διασώστες βρήκαν άσπρη σκόνη στο τραπέζι, μια πιστωτική κάρτα, και ένα καλαμάκι , αυτό αναφέρθηκε!

Κατανοητή η συναισθηματική φόρτιση, μόνο που εδώ δεν κρίνεται η προσωπικότητα και η δημοτικότητα της, όπως και ο τρόπος ζωής του αποθανόντα, αλλά η αλήθεια για τον θάνατο του.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”-1kd0IZjEFw”]

Όλα τα άρθρα για τον Rich Piana εδώ

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα