Αρχική » Εγώ έκανα Υπερηχοκαρδιογράφημα τώρα θα μπουμπουνιστώ με ασφάλεια!

Εγώ έκανα Υπερηχοκαρδιογράφημα τώρα θα μπουμπουνιστώ με ασφάλεια!

by admin

O bodybuilder Lee Priest δημοσίευσε φωτογραφίες από τον πρόσφατο Ιατρικό έλεγχο που έκανε και ταυτόχρονα παρότρυνε όλους όσους αθλούνται (εννοείται και χρήστες στεροειδών) να κάνουν έλεγχο για να νιώθουν σίγουροι για την υγεία τους, όλα αυτά είναι σε άμεση σχέση με τα τραγικά γεγονότα των θανάτων των bodybuilders την προηγουμένη εβδομάδα.

Lee Priest’s short message:

Sad news again in our industry. I just hope this is a wake up call for all who push our bodies training dieting supps etc to get regular check ups. Get your blood work done get a ECG get a stress test it’s better to be safe then sorry. There are so many silent killers out there that can be avoided if found early so train hard but be smart.

It is very important that whoever takes part in any sport, especially bodybuilding and extreme fitness that they get checked at least one a year.

Like it or not, the reality is that we have a big problem in the sport of bodybuilding today and hopefully we can learn from the tragic events of the past week.

lee-priest-aug-1

Αυτή η δημοσίευση έχει μια λογική βάση, και είναι μια αξιοπρόσεκτη κίνηση, ταυτόχρονα όμως εάν κατακυρωθεί ως συγχωροχάρτι για κάποιους ανθρώπους που προστρέχουν να δουν το βαθμό εξωθήσεως του αίματος από την κοιλία της καρδιάς, συστολική πίεση ή διαστάσεις και κινητικότητα κόλπου και κοιλιάς και βάση αυτού (νορμάλ αποτέλεσμα) πιστεύουν  ότι από εδώ και πέρα  μπορούν να συσσωρεύουν ακόμη περισσότερα στεροειδή, θα έλεγα ότι είναι πιο νυχτωμένοι και από το σκοτάδι στη σπηλιά της αρκούδας.

Διότι να το παραθέσω  απλούστερα

1. Ο οργανισμός είναι πολύπλοκος και το κάθε όργανο διαφορετικό και ταυτόχρονα αλληλοεξαρτώμενο από την συνολική καλή λειτουργιά όλων των ζωτικών οργάνων, οι δε ορμόνες, δεν είναι άλογο περιφραγμένο για να ελέγχονται κατά το δοκούν. Αφηνιάζουν, διότι τα χημικο-τροποδοσολογικά σχήματα είναι αυθαίρετα. δείτε εδώ το άρθρο 05/01/2016  Καλά αυτός; Πότε; άσε το δούλεμα! τον γνωρίζω είναι πολύ γυμνασμένος!

2. Η μέτρηση προϋποθέτει και υπερηχοκαρδιογράφημα με άσκηση διότι ο χρόνιος  χρήστης αναβολικών στεροειδών θα κριθεί σε αυτό το επίπεδο ή με Υπερηχοκαρδιογράφημα με χορήγηση φαρμάκου που μιμείται το στρες.

3. Το ορμονικό προφίλ του χρήστη (χιλιάδες διαφορετικές περιπτώσεις) και τα επόμενα προγράμματα χρήσης είναι ένα επικίνδυνο διάγραμμα όπου συνήθως οι γιατροί είναι ανυποψίαστοι διότι οι ασθενείς το αποκρύπτουν ή δεν παρακολουθούνται τακτικά με αιματολογικές κ.α εξετάσεις, παράλληλα το μοτίβο της προπόνησης και το διαιτολόγιο τροποποιείται δραματικά (περίοδοι).

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα