Αρχική » Τα Χώνει ο Ronnie Coleman για το θάνατο του Dallas McCarver

Τα Χώνει ο Ronnie Coleman για το θάνατο του Dallas McCarver

by admin

Αναπτύσσονται φυγόκεντρες δυνάμεις στο bodybuilding, και στον πυρήνα της κρίσης στροβιλίζονται η φιλοδοξία, ο πλούτος, η προβολή. Όπως αναφέρουν τα media ενώ ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας εξέφρασαν τη λύπη τους για το θάνατο του Ντάλλας Μακάρβερ (Dallas McCarver), κάποιοι δεν ήταν τόσο ευαίσθητοι στο θέμα.

O οκτάκις  Mr. Olympia, Ronnie Coleman έδωσε συνέντευξη στο TMZ.com μετά το θάνατο του McCarver.[quote]Ο Ronnie Coleman είπε ότι όταν ήταν 26 χρονών δεν έμοιαζε όπως ο Dallas McCarver ![/quote]

Ronnie Coleman τα χώνει 

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”EHDHr_YDg5A”]

Οι παρουσιαστές όπως αναφέρει το evolutionofbodybuilding δεν έχασαν  καθόλου χρόνο, και στράφηκαν αμέσως στο θέμα των στεροειδών, λέγοντας ότι στην ηλικία των 26 ετών, σίγουρα  Dallas McCarver ελάμβανε μεγάλη δόση στεροειδών.

O Ronnie Coleman  δεν απέφυγε τον υπαινιγμό, και είπε: “Ας μην (πασπαλίζουμε) καλύπτουμε αυτό το πράγμα και να τους ξεγελάμε όλους”. Ο Ronnie Coleman συνέχισε να λέει ότι όταν ήταν 26 χρονών δεν έμοιαζε όπως ο Dallas McCarver. Και δεν είδε κανέναν σε ηλικία 26 ετών που να ζύγιζε 300 λίβρες. (κοντά στα 150kg) Ο Coleman ανέφερε επίσης ότι κάτι έπρεπε να γίνει από τον ίδιο τον Dallas και από τις αρχές του αθλήματος, όταν κατέρρευσε στη σκηνή στο Arnold Classic 2017 στην Αυστραλία.


 

δείτε εδώ το άρθρο 25/03/2017  Dallas McCarver: 

Όλα είναι καλά η λιποθυμία πέρασε ΕΠΙΒΙΩΣΑΜΕ μυϊκά!


Ο Ronnie είπε ότι αν η κατάσταση είχε αντιμετωπιστεί σωστά, αμέσως μετά το Arnold Classic 2017  στην Αυστραλία , ο Dallas πιθανότατα θα ήταν μαζί μας σήμερα. Τέλος, ο Coleman ολοκλήρωσε τη συνέντευξη λέγοντας, ότι όλοι λένε ότι η αιτία του θανάτου ήταν ο πνιγμός, αλλά υπάρχουν περισσότερα γι ‘αυτό!… και ορισμένοι έχουν κατηγορήσει την IFBB και τις άλλες αρχές!

We have no heard from almost every big name in the business and a number have put the blame on the IFBB and the other authorities.

Όπως αναφέρεται η δήλωση αυτή από τον Ronnie Coleman σίγουρα θα αναστατώσει αρκετούς ανθρώπους στην  IFBB και την IFBB Pro League. Φαίνεται ότι η πίεση αυξάνεται για την IFBB για να λάβει τα κατάλληλα μέτρα και για να εξασφαλίσει ότι οι αθλητές της είναι ασφαλείς καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Από την προετοιμασία για ένα διαγωνισμό έως να πατήσουν στη σκηνή.

δείτε επίσης εδώ

 Dallas McCarver έλαβε ινσουλίνη και κατέρρευσε!

rip-726x400 (1)

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα