Αρχική » Με 24ωρες παροχές γυμνάζονται οι Κύπριοι

Με 24ωρες παροχές γυμνάζονται οι Κύπριοι

by admin

Έχουν τους λογούς τους κάποιοι κύπριοι, ο ιδιόκτητης τους έχει δώσει μαγνητικό κλειδί και αυτοί πηγαίνουν και σηκώνουν βάρη τα μεσάνυχτα, τα άγρια χαράματα, όταν οι υπόλοιποι ροχαλίζουν και ονειρεύονται ..παρακάτω η είδηση

Ανακαλύψαμε ένα γυμναστήριο στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, το οποίο λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Γύρω στις 22.00 κλείνουν οι πόρτες και από εκείνη την ώρα μέχρι και το πρωί, οι πελάτες του έχουν ένα ειδικό μαγνητικό κλειδί με το οποίο μπορούν να μπουν στο γυμναστήριο ό,τι ώρα επιθυμούν και να γυμναστούν κανονικά.

Μπορούν να κάνουν διάδρομο, βάρη και να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε μηχάνημα επιθυμούν.

Μιλώντας με τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου, μάθαμε πως το γυμναστήριο λειτουργεί εδώ και 4 χρόνια, ωστόσο τα τελευταία 2 χρόνια έγινε 24ωρο.

«Υπάρχει αρκετός κόσμος στην Κύπρο που εργάζεται με βάρδιες, ή γενικότερα έχει δύσκολο ωράριο στη δουλειά και προτιμά να γυμνάζεται αργά το βράδυ. Έτσι εμείς αποφασίσαμε να τους εξυπηρετήσουμε όλους, μεταμορφώνοντας το γυμναστήριο μας σε 24ωρο».

Όπως μας είπε, οι περισσότεροι επισκέπτονται το γυμναστήριο γύρω στις 4.00 με 6.00 το πρωί, πριν πάνε στη δουλειά.

«Στις 22.00 σταματούν τα προγράμματα του γυμναστηρίου και κλείνουν οι πόρτες, ωστόσο οι πελάτες μας μπορούν να έρθουν ό,τι ώρα θέλουν και να γυμναστούν στα μηχανήματα χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν επιπλέον χρήματα από τη μηνιαία συνδρομή τους».

Τα άτομα που επισκέπτονται το γυμναστήριο τις μεταμεσονύκτιες ώρες είναι, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου, νεαροί μέχρι την ηλικία των 40.

πηγή city.sigmalive.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα