Αρχική » Big Ramy VS Phil Ηeath αντιπαράθεση με ιδεολογία;

Big Ramy VS Phil Ηeath αντιπαράθεση με ιδεολογία;

by admin

Υπάρχει μια κουλτούρα , μια μυϊκή αντιπαράθεση αλλά και ένας πολιτισμός που μας προσδιορίζει, παρακάτω..

dennis

                                   Dennis James


 

Big Ramy VS Phil Ηeath αντιπαράθεση με ιδεολογία;

Εντείνει  την προσπάθεια του ο Big Ramy Mamdouh  Elssbiay, δημοσιεύοντας συνεχή προπονητικά video στο διαδίκτυο. Μια υποβόσκουσα αντιπαράθεση που στα μάτια των νεαρών fans δημιουργεί την εντύπωση μιας μυϊκής σύγκρουσης, είναι όμως μόνο αυτό;

DSC_19wtmrk
Η ευκαιρία της αντιπαράθεσης “κουβαλά” και μια κοινωνική πραγματικότητα, ένα πολιτισμό από όπου πηγάζει και μια κρυφή ιδεολογία, μια κουλτούρα. Εάν παρατηρήσουμε προσεκτικά θα διαπιστώσουμε τις συχνές επικλήσεις στην θεϊκή δύναμη, εκ μέρους του  Ramy Mamdouh Elssbiay και ταυτόχρονα την ανάρτηση κάποιων σημασιολογικών ποστ.

20840646_771935289657593_1680410390127299517_n
Είναι αυταπόδεικτο, ότι στα πλαίσια αυτής της μυϊκής σύγκρουσης δεν δύναται να αγνοηθεί η πατριωτική υπόσταση στα πλαίσια μιας διαταραγμένης γεωπολιτικής πραγματικότητας, ακόμη και εάν δεν διαφαίνεται ή δεν δηλώνεται  άμεσα. Στα μάτια κυρίως των νεαρών fans.

Phil Ηeath

Phil-Heath-America

 

O Αντίπαλος Phil Ηeath είναι και Αμερικανός, και εκπροσωπεί την ηθική και τις αξίες μιας υπερδύναμης το ίδιο αντικατοπτρίζεται στα μάτια των Αράβων, που ζητούν μια αγωνιστική δικαίωση μέσα στην έδρα των ΗΠΑ από το δικό τους ίνδαλμα.

Οι ισορροπίες είναι “λεπτές”  διότι πρέπει να διατηρηθεί ένα εξωστρεφές δυτικότροπο profile και ταυτόχρονα να εκπροσωπηθεί η παραδοσιακή κουλτούρα . Σε αυτό βοηθά ο έμπειρος Dennis James και ο χρηματοδότης Bader Boodai.

Big Ramy Mamdouh  Elssbiay

17796335_701579143359875_5227230042923486699_n
Το να χρησιμοποιήσεις ένα αεροπλάνο και να μεταβείς στις ΗΠΑ είναι εφικτό. Το ζητούμενο είναι το ευέλικτο promotion που θα καταφέρει να διατηρήσει το δυτικό κοινό και το κοινό της αραβικής χερσονήσου σε μια λατρευτική ισορροπία.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα