Αρχική » Δολοφονήθηκε ο βασιλιάς των στεροειδών Brian Wainstein

Δολοφονήθηκε ο βασιλιάς των στεροειδών Brian Wainstein

by admin

O  Brian Wainstein δεν ήταν τυχαίος. Ήταν ο «Steroid King» ένα πανέξυπνο αφεντικό που κινείτο σε παγκόσμια συναλλακτική tour,  όλα αυτά τα χρόνια. Δυστυχώς για αυτόν οι συνδιαλλαγές του είχαν ως αποτέλεσμα να δολοφονηθεί.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:
Κέιπ Τάουν – Ένας καταδικασθείς λαθρεμπόρος στεροειδών, που ήταν στη λίστα της Ιντερπόλ και που προηγουμένως βρέθηκε ένοχος στην Ιρλανδία για την πώληση παράνομων στεροειδών παγκοσμίως, δολοφονήθηκε στο σπίτι του στην Κωνσταντία.[quote]πήγαν στο υπνοδωμάτιό του όπου τον πυροβόλησαν αρκετές φορές[/quote]

Το News24 αναφέρει, ότι δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι του Brian Wainstein λίγο πριν την 01:00 την Παρασκευή και πήγαν στο υπνοδωμάτιό του όπου τον πυροβόλησαν αρκετές φορές. Ήταν στο κρεβάτι, μαζί με το μικρό παιδί και τη σύζυγό του, αλλά δεν τραυματίστηκαν. Πιστεύεται ότι οι ένοπλοι πήραν τρία κινητά τηλέφωνα πριν φύγουν από το σπίτι.

Πηγές, με γνώση για το τι συνέβη λένε πως φαίνεται ότι ο Wainstein, γνωστός και ως “βασιλιάς  των στεροειδών”, ήταν στόχος ενός χτυπήματος

Καταζητούμενος ΗΠΑ –ΚΥΠΡΟΣ

Ένα δικαστικό έγγραφο του Αυγούστου του 2014 σχετικά με το θέμα, ανέφερε ότι η αμερικανική κυβέρνηση ζήτησε να εκδοθεί για διάφορες εγκληματικές πράξεις, σχετικά με την “παράνομη εισαγωγή και εμπορία διαφόρων φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων των αναβολικών στεροειδών, στις Ηνωμένες Πολιτείες”.

Αμερικανοί εισαγγελείς ισχυρίστηκαν ότι ο Wainstein διεξήγαγε μια διανομή αναβολικών στεροειδών, μαζί με τη σύζυγό του και άλλους, από το 2004. Οι Sunday Times ανέφεραν ότι σύμφωνα με τα αμερικανικά δικαστικά έγγραφα είχε αποκομίσει καθαρό κέρδος, περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ.

Φαίνεται, επίσης, να έχει κατηγορηθεί τις ΗΠΑ για λαθρεμπόριο ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης και ψευδή επώνυμα φάρμακα.

Όμως δεν ήταν σαφές τι είχε γίνει γι ‘αυτό το θέμα.

Ο Weinstein βρισκόταν στη λίστα της Interpol και καταζητείτο στην Κύπρο για εγκλήματα που σχετίζονται με τα φάρμακα.

Επίσης, ο Weinstein εργάστηκε μέσω του Καναδά, στέλνοντας στεροειδή από την Κίνα.

Καταδικάστηκε

Το 2007, η εφημερίδα  The Irish Times, ανέφεραν ότι ο Weinstein φυλακίστηκε για έναν τετράμηνο για την παράνομη πώληση στεροειδών σώματος σε όλο τον κόσμοδηλώνοντας μια διεύθυνση νότια του Δουβλίνου. Είπε επίσης ότι ο Wainstein “έλαβε εντολές παράδοσης  για τα απαγορευμένα φάρμακα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από πελάτες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ”.  Οι Irish Times δήλωσαν ότι ο Wainstein, ο οποίος χρησιμοποίησε το όνομα “Barry Benjamin” σε e-mails, είχε παραδεχθεί την ενοχή του, στο Ποινικό Δικαστήριο του Δουβλίνου. για εννέα κατηγορίες σχετικά με την κατοχή, πώληση και διανομή των ουσιών.
Επίσης “Ο Wainstein έλαβε στεροειδή από την Κίνα και τα έστειλε στον Καναδά για να ικανοποιήσει πελάτες που είχαν επικοινωνήσει μαζί του ηλεκτρονικά. Ο Wainstein πίστευε ότι ήταν σε θέση … να επιτύχει τους στόχους του επειδή αγόρασε τη συνενοχή ενός μέλους της υπηρεσίας καναδικών υπηρεσιών συνόρων “[quote]Κύπρος εξέδωσε στο παρελθόν ένταλμα σύλληψης του μέσω της INTERPOL[/quote]

unnamed

Brian Wainstein ο υπήκοος της Νότιας Αφρικής

Ο κ. Wainstein είχε  διπλή υπηκοότητα της Νότιας Αφρικής και του Ισραήλ,  στις  5 Ιανουαρίου 2013 είχε συλληφθεί στο Κέιπ Τάουν αλλά ξεμπέρδεψε με καλό δικηγόρο, παρ ότι ο κύπριοι ζήτησαν επίμονα την έκδοση του, το ίδιο συνέβη και στις ΗΠΑ, όπου υπήρχε και εκεί  ένταλμα για τη σύλληψή του, ο Brian Wainstein με το ψευδώνυμο Trevor Thornton.

Ο δικηγόρος του Brett Carnegie, τότε δήλωσε:

“Γνωρίζαμε καλά τις κατηγορίες που έρχονται και είμαστε έτοιμοι να τους πολεμήσουμε. Έχουμε ενημερώσει τους δικηγόρους να αμφισβητήσουν σθεναρά την έκδοση.”

Ο Brian Wainstein  με όλο αυτό το κυνηγητό είχε υποβάλει αίτηση ασύλου στη Ζιμπάμπουε. Στο παρελθόν είχε καταγράψει  το όνομα του στο τομέα GenXXL.com χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση κατοικίας του. Με την εμπορία αναβολικών στεροειδών στον ιστότοπό του GenXXL.com υπό την επωνυμία GenXXL Gear, δημοσίως προδόθηκε στις αρχές  με την φυσική θέση όπου αποθηκεύονταν και αποστέλλονταν τα αναβολικά στεροειδή. Η Axio Labs έχει συνδεθεί δημόσια  με  τον Brian Wainstein και το GenXXL.com εδώ και καιρό, τόσο πριν όσο και μετά από την κατάρρευση της γραμμής παραγωγής του Wainstein.

axio-labs-decaplex

Υπογραμμίζεται επίσης : H  έλλειψη επιστημονικής εξειδίκευσης (μεταξύ άλλων) που υπάρχει στα υπόγεια εργαστήρια που παράγουν αναβολικά στεροειδή. Οι καταναλωτές στεροειδών που παράγονται σε υπόγεια εργαστήρια δεν πρέπει να ανησυχούν μόνο για τα θέματα ελέγχου ποιότητας που προκύπτουν από ερασιτεχνικούς UGL αλλά και τους νομικούς κινδύνους που συνδέονται με την παράνομη αγορά από τους αντιπροσώπους στεροειδών οι οποίοι αδυνατούν να διατηρήσουν τα ελάχιστα πρότυπα διακριτικότητας για τις δικές τους δραστηριότητες .

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα