Αρχική » Πάλι παρακαλάνε τον Kai Greene αλλά έγινε Κινέζος!

Πάλι παρακαλάνε τον Kai Greene αλλά έγινε Κινέζος!

by admin

Δεν θέλει βρε παιδιά! έχεις τους λογούς του ο δημοφιλής Kai Greene. Προς το παρόν δεν έχει την θέληση να διαγωνιστεί στο επερχόμενο Mr Olympia το Σεπτέμβριο του 2017.

Οι διοργανωτές επιθυμούν διακαώς όπως ο ερωτευμένος τη νύφη, να διαγωνιστεί στο Ολύμπια,  αυτό το διάσημο και δυναμικό Ντούκι. Διότι θέλουν ένα ανεπανάληπτο event πέρα από τα αγωνιστικά δρώμενα. Θέλουν πάθος , ένταση και γιατί όχι; μια μυϊκή φιλονικία επάνω στο stage.
O πατέρας της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Bodybuilding, o Jim Manion επιστρατεύτηκε για μια ακόμη φορά κρατώντας μια ανοιχτή τιμητική πρόσκληση για τον Greene. Ένα διαβατήριο συμμετοχής μόνο για αυτόν, ουσιαστικά ένα γλυκό παρακάλεμα , μόνο που ο Kai Greene προς το παρόν επενδύει στους κινέζους που τον υποδέχονται σαν θεό!

Οι Κινέζοι αργά και σταδιακά έχουν πάρει τα “σώβρακα” των δυτικών, ταυτόχρονα θέλουν και να εξωραΐσουν την επενδυτική τους εικόνα και για αυτό και στο τομέα του Bodybuilding επενδύουν στην μυϊκή βιομηχανία.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα