Αρχική » Υπόθεση Rich Piana ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ – λευκή σκόνη

Υπόθεση Rich Piana ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ – λευκή σκόνη

by admin

Λευκή σκόνη στο σπίτι του Rich Piana

Από την πρώτη στιγμή “βρωμούσε” η υπόθεση του Rich Piana, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω υπάρχουν πολλά περισσότερα. Κάποιοι ίσως ανακουφιστούν από τα νέα δεδομένα διότι η μεταφορά του Piana δεν οφείλεται απόλυτα στα αναβολικά στεροειδή και τις ενέσεις ινσουλίνης. Αυτό δεν είναι  ένα συγχωροχάρτι για τους  χρόνιους χρήστες φαρμάκων αλλά αναδεικνύει αυτό που οι περισσότεροι διστάζουν να ομολογήσουν.

B0OHHB3-Rxk

Σε παλαιότερο άρθρο με τίτλο: Χασικλής & Bodybuilder η μαστούρα επιστήμη; (εδώ) είχα αναφέρει για την εξάρτηση από τα αναβολικά που σε αρκετούς  χρόνιους χρήστες steroids τους οδηγεί τοιουτοτρόπως και σε εξάρτηση από τα ναρκωτικά –χαλαρωτικά. Εδώ η κατάσταση δυσκολεύει, διότι ότι πεις και ότι αναφέρεις, είναι στοιχείο για την δίωξη ναρκωτικών.

Το TMZ Sports αναφέρει ότι οι Αστυνομικοί, κλήθηκαν στο σπίτι του Piana στη Φιλαδέλφεια στις 1:30 μ.μ. τη Δευτέρα  διότι ξαφνικά κατέρρευσε στο μπάνιο του!

Piana’s Girlfriend Is a Fitness Model. Chanel Jansen

gettyimages-683690364

Η φίλη  του Piana η Chanel Jansen (fitness,model) δήλωσε ότι προσπάθησε να πιάσει τον πρώην Πρωταθλητή του Bodybuilding, όταν κατέρρευσε, αλλά δεν μπορούσε λόγω του τεράστιου μεγέθους και του βάρους του! Η Chanel είπε στους αστυνομικούς ότι ο Piana χτύπησε  το κεφάλι του κατά τη διάρκεια της πτώσης.

Α. Ερώτημα αυτό είπε;

Β. Όταν έφτασε το προσωπικό έκτακτης ανάγκης, οι διασώστες βρήκαν συνθλιμμένη λευκή σκόνη σε τραπέζι!
μαζί με μια πιστωτική κάρτα!
και  straw= στην περίπτωση αυτή καλαμάκι!

Ο άνδρας της υπηρεσίας  911 ανέθεσε στην Chanel να εκτελέσει  μαζί  του την μέθοδο CPR, αλλά δεν μπόρεσε να τον αναβιώσει (Καρδιοαναπνευστική Ανάνηψη (C.P.R.)

Τότε αποφάσισαν να δώσουν ισχυρές 2 δόσεις Narcan! (συχνά χρησιμοποιούμενες για τη θεραπεία υπερβολικής δόσης οπιούχων) για να τον ανανήψουν .

ΟΚ! Δηλαδή ; θα αναρωτηθείτε. To Narcan ή ναλοξόνη (naloxone) είναι ένας ανταγωνιστής στους μ, δέλτα, και κάππα υποδοχείς των οπιοειδών κα μπορεί να προλαμβάνει ή να αντιστρέφει τις επιδράσεις των οπιοειδών όπως η αναπνευστική καταστολή, καταστολή και υπόταση. Επίσης, μπορεί να αντιστρέψει τις ψυχομιμητικές και δυσφορικές επιδράσεις των αγωνιστών-ανταγωνιστών, όπως της πενταζοκίνης. Σε περίπτωση απουσίας ναρκωτικών δεν παρουσιάζει ουσιαστικά καμία φαρμακολογική δράση.

Η Chanel άρχισε να τα ξεφουρνίζει

Η φίλη του  Chanel  δήλωσε στους υπευθύνους, ότι ο Rich είχε αντιμετωπίσει εθισμό στα οπιοειδή στο παρελθόν, αλλά πίστευε ότι ήταν καθαρός.!

Ο Piana δεν ανέκτησε ποτέ τη συνείδηση του και μεταφέρθηκε σε ένα κοντινό νοσοκομείο, όπου τοποθετήθηκε σε ιατρικά επαγόμενο κώμα.

Η έκθεση σημειώνει ότι η αστυνομία βρήκε επίσης μπουκάλια; και μπουκάλια τεστοστερόνης στο σπίτι, συνολικά 20. H  Chanel δήλωσε ότι ο Rich είναι ένας  χρήστης στεροειδών που δημοσιοποίησε ότι το κάνει για περισσότερο από 20 χρόνια.

Η Chanel ανέφερε επίσης ότι ο Rich είχε υποφέρει από μια ελαφρώς διευρυμένη καρδιά σε μια περίοδο της ζωής του – αλλά δεν ήξερε εάν αυτό συνέβαλε στην ιατρική κατάσταση.

Η Chanel λέει, ότι ο Rich είναι ακόμα ζωντανός και αγωνίζεται – αλλά ζήτησε  τις προσευχές  μας.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”Ok7dyqPe4NM”]

OUR TRAVELS: RICH PIANA & CHANEL IN COLOGNE GERMANY 2017

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα