Αρχική » Rich Piana δεν θα γίνω ποτέ ένας skinny motherfucker !

Rich Piana δεν θα γίνω ποτέ ένας skinny motherfucker !

by admin

Στο Instagram o Piana περιέγραφε την σημερινή του κατάσταση με τη φράση « ως bodybuilder  είναι το πιο χαζό πράγμα που μπορώ να κάνω στην τρέχουσα κατάστασή μου» . Προφανώς τα προβλήματα υγείας του ήταν όλο και πιο συνειδητά στον ιδρυτή του 5% μετά και τη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος του. Ο Piana είχε δηλώσει ότι ποτέ δεν θα ήθελε να υποπέσει στην εικόνα ενός ..skinny motherfucker !

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”OGuHr-FdkgM”]

Ο Αμερικανός  bodybuilder είναι κυρίως γνωστός ότι πάντα ζούσε με την ειλικρίνεια του σχετικά με τη χρήση στεροειδών. Ειδικά για τα τελευταία, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας τα αγάπησε και τα μίσησε. Ωστόσο, αυτό που είχε γίνει ήταν ότι ο Rich Piana κατά τις τελευταίες εβδομάδες ήταν «υπό κατάρρευση», ειδικά στα fitness –bodybuilding αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, λόγω των ρατσιστικών ισχυρισμών του . Στη συνέχεια, όμως, έδωσε ένα σημάδι ζωής. Τον τελευταίο καιρό ο Piana έδωσε την εντύπωση  να θέλει να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία του. Χθες εξαπλώθηκαν οι εξαιρετικά περίεργες ειδήσεις πως ο Rich Piana ήταν ήδη σε τεχνητό κώμα από τις αρχές αυτής της εβδομάδας.

RICH PIANA IS GOING TO 400 LBS

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”SHcpg-VOSJE”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα