Αρχική » Κωστούλα ! Κλασική Αρχαιολογία και Basic Weight Training

Κωστούλα ! Κλασική Αρχαιολογία και Basic Weight Training

by admin

[quote]Θεωρεί ότι πλέον οι άντρες που μπορούν να γοητεύσουν μια γυναίκα και να την κάνουν να νιώσει ξεχωριστή όταν τη φλερτάρουν είναι ελάχιστοι.[/quote]

H espressonews.gr είχε κάνει ένα αφιέρωμα στην μυϊκή fitness κουλτούρα… σε μια σύγχρονη εκπρόσωπος της που δεν διστάζει να ποζάρει αισθησιακά…

Αγαπά τη γυμναστική και αυτό την ώθησε να γίνει από μικρή μία από τις καλύτερες συμβούλους προπόνησης και διατροφής

Η Εύα Κωστούλα είναι 25 χρόνων και ζει μόνιμα στην πόλη της Λάρισας. Eχει σπουδάσει αρχαιολόγος στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα ασχολείται με το fitness αγωνιστικά, καθώς έχει λάβει μέρος σε πολύ μεγάλους διεθνείς αγώνες, διεκδικώντας πάντα θέσεις εντός εξάδας και κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τις σωματικές επιδόσεις της. Η αγάπη της για τη γυμναστική και τον υγιεινό τρόπο ζωής την ώθησε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το αντικείμενο και, παρά το νεαρό της ηλικίας της, εξελίσσεται σταδιακά σε μια από τις καλύτερες συμβούλους προπόνησης και διατροφής.

ΣΠΟΥΔΕΣ: Κλασική Αρχαιολογία και Basic Weight Training A.F. Studies.

ΣΤΟΧΟΣ-ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Παρόλο που δεν κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια, επιδιώκει συνεχώς να βελτιώνεται και ο τρόπος ζωής της να αποτελεί έμπνευση και δύναμη και για άλλους ανθρώπους.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Της αρέσει να ξεκινά τη μέρα της με 40 λεπτά τρέξιμο, αφού πιστεύει ότι την αναζωογονεί και της δίνει ενέργεια για να συνεχίσει τη μέρα της.

ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Δεν μπορεί να αντισταθεί στις σοκολάτες.

ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ: Τα μάτια και τα πόδια της.

ΣΤΕΚΙ: Οταν της το επιτρέπει το πρόγραμμά της, περνά χρόνο με τους φίλους της στο Jaxx, στο κέντρο της Λάρισας.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Κοινωνικός, αυθόρμητος, ειλικρινής και κυρίως να σέβεται τη δική της προσωπικότητα.[quote]είναι πολύ ντροπαλή και ευαίσθητη[/quote]

20228690_1096854910448679_8548594500338153289_n (1)

ΦΛΕΡΤ: Θεωρεί ότι πλέον οι άντρες που μπορούν να γοητεύσουν μια γυναίκα και να την κάνουν να νιώσει ξεχωριστή όταν τη φλερτάρουν είναι ελάχιστοι.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Νησιά και εξωτικά μέρη που συνδυάζουν πολλή βλάστηση και ωραία θάλασσα.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Πέρα από τη δουλειά της και τις προπονήσεις της, που καταλαμβάνουν μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς της, τον χρόνο που της απομένει θέλει να τον περνά με την παρέα της ή την οικογένειά της.

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο και να γνωρίσει μέρη που τώρα μόνο σε φωτογραφίες έχει δει, να γίνει από τις πιο επιτυχημένες -αν όχι η καλύτερη- στη δουλειά της και στο άθλημά της, και, τέλος, θα ευχόταν να γινόταν να μείνει για πάντα νέα!

kostoula

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Πιστεύει ότι τα λάθη που έκανε στο παρελθόν ήταν μαθήματα που τη γλίτωσαν από χειρότερες καταστάσεις. Στηρίζεται πρώτα απ’ όλα στον εαυτό της κι έπειτα στους γύρω της. Είναι πολύ πεισματάρα και ανυπόμονη όταν της μπει κάτι στο μυαλό, και φτάνει στα άκρα όταν καταλάβει ότι κάποιος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ίδια ή κάποιο άτομο που αγαπά. Τέλος, εκνευρίζεται όταν κάποιοι άνθρωποι την κρίνουν μόνο από την εξωτερική εμφάνισή της και την παρεξηγούν χωρίς να τη γνωρίζουν, αφού στην πραγματικότητα είναι πολύ ντροπαλή και ευαίσθητη.

16683814_982757245191780_3099586877222469049_n

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα