Αρχική » CT Fletcher σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του !

CT Fletcher σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του !

by admin

CT Fletcher: Ο Fletcher δημοσίευσε μια φωτογραφία στην επίσημη σελίδα του, στο Facebook στέλνοντας ένα μήνυμα στους οπαδούς του ότι  “δεν έχει τελειώσει ακόμα”. O 58χρονος σήμερα bodybuilder και ηθοποιός είναι μια διασημότητα  στο YouTube με περισσότερους από 950.000 συνδρομητές.

I’M NOT DONE FIGHTING YET!!..δηλώνει ο CT Fletcher

fletcher

Ο Fletcher δημοσιεύει βίντεο σχετικά με το bodybuilding και την εξάσκηση με τα βάρη. Ο Fletcher ξεπέρασε την Υπέρταση  σε ηλικία 42 ετών αλλά λόγω καρδιακών παθήσεων, έκανε μια  επείγουσα Καρδιοχειρουργική επέμβαση  το 2005.

Ο CT Fletcher πριν λίγο καιρό είχε μια συναισθηματική ταραχή και μια νομική περιπέτεια όταν οι ειδικές δυνάμεις μπουκάρισαν για αναβολικά στεροειδή στο γυμναστήριο που προσέλκυε κόσμο και ανήκε στον Αρχηγό, ο Richard Rodriguez δείτε εδώ το άρθρο Συλλήψεις στο bodybuilding & το μυϊκό μπουντρούμι


Τα μέσα αναφέρουν ότι τώρα ο Fletcher επιζητεί την *μεταμόσχευση καρδιάς!

Η καρδιά είναι μια μυϊκή αντλία στον θώρακα που εργάζεται διαρκώς, ωθώντας μέρα-νύχτα αίμα σε όλο το σώμα. Συσπάται και χαλαρώνει 100.000 φορές την ημέρα και για να επιτελέσει σωστά αυτό το έργο, πρέπει και η ίδια να εφοδιάζεται με αρκετό αίμα. Το αίμα αυτό το παρέχουν στην καρδιά οι στεφανιαίες αρτηρίες.

Ως καρδιακή ανεπάρκεια χαρακτηρίζεται η κατάσταση κατά την οποία η καρδιά έχει χάσει τη δυνατότητά της να αντλεί τον απαιτούμενο όγκο αίματος, με αποτέλεσμα να μειώνεται η ικανότητα του οργανισμού να αντεπεξέλθει στις καθημερινές δραστηριότητες και ανάγκες. Διάφοροι λόγοι μπορεί να οδηγήσουν την καρδιά σε μία τέτοια κατάσταση, η οποία είναι αρκετές φορές αντιστρέψιμη. Όταν όμως η κατάσταση είναι μη αντιστρέψιμη τότε  έχουμε χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια. Η οξύτητα της ανεπάρκειας καθορίζει και το βαθμό λειτουργικότητας του ατόμου.
Η καρδιακή ανεπάρκεια βαθμονομείται σε 4 κλάσεις λειτουργικότητας κατά την Καρδιακή Ένωση της Νέας Υόρκης (New York Heart Association – NYHA).
Στην κλάση 1 ο ασθενής παρουσιάζει προβλήματα (δύσπνοια, κόπωση κ.λπ.) μόνο κατά την άσκηση, ενώ στην κλάση 4 παρουσιάζει έντονα προβλήματα ακόμη και στην προσπάθειά του να βρεθεί σε οριζόντια θέση.

εδώ ένα video με την κουλτούρα του IRON ADDICTS GYM
είναι το στέκι προπονητήριο του 

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”Yq7AeFZJj_8″]

 

δείτε επισης εδώ προβλήματα στη Καρδιά  

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα