Αρχική » Shawn Rhoden ο νέος Mr Olympia; & και η λεκτική πρόκληση στον Heath!

Shawn Rhoden ο νέος Mr Olympia; & και η λεκτική πρόκληση στον Heath!

by admin

Έχουμε μια υποβόσκουσα επιχειρηματική κόντρα, με τον μανδύα του διαγωνισμού Phil (Heath) ist ein Idiot, der nur Müll über mich labert . Παρακάτω η άποψη των media:

O Shawn Rhoden υπέγραψε συμφωνία χορηγίας πολλών ετών τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους με τις αθλητικές τροφές  ProSupps, τα δύο μέρη εκ των προτέρων είναι απόλυτα πεπεισμένα ότι ο Shawn Rhoden θα κερδίσει το φετινό Mr. OLYMPIA. Δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι η ίδια η κατασκευάστρια συμπληρωμάτων διατροφής πάντα αναφέρεται ότι είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα σε όλο τον κόσμο. Εξετάζοντας την τρέχουσα στρατηγική της αμερικανικής εταιρείας ProSupps στο μάρκετινγκ και στα social media, φαίνεται να επικεντρώνεται επιχειρησιακά με προφανείς αναφορές.

28048_2_1

Κανονικά περιμένει κανείς σε ένα κατασκευαστή συμπληρωμάτων ότι το μάρκετινγκ περιστρέφεται γύρω από την προώθηση των συμπληρώματων τους. Όμως, αντί να βάλει τα τελευταία προϊόντα τους στο προσκήνιο, τα προϊόντα ProSupps φαίνεται να κάνουν εκστρατείες αποκλειστικά για τους κορυφαίους αθλητές τους, όπως ο Shawn «Flexatron» Rhoden, και να επικεντρώνονται στα κέρδη τους για το Mr. OLYMPIA 2017. Ωστόσο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι και o Shawn Rhoden επιβεβαιώνεi άμεσα την άποψη του για το φετινό Mr. OLYMPIA και προκάλεσε αρκετά σαφείς υπαινιγμούς όπως θα δούμε παρακάτω.
Μία από τις πιο προκλητικές εικόνες δείχνει το Rhoden αρκετά σίγουρο με τον τίτλο “Ο νέος  Mr. OLYMPIA”

prosupps-rhoden-2

« O Phil Heath είναι ένας ηλίθιος που φλυαρεί μόνο λέγοντας σκουπίδια για μένα»Phil (Heath) ist ein Idiot, der nur Müll über mich labert

Αλλά η διαφημιστική εκστρατεία χτύπησε ένα μεγάλο κύμα, όχι μόνο σε οπαδούς του bodybuilding αλλά και τον Mr. Olympia, Phil Heath, που έχει ήδη μιλήσει με τη μάλλον συντριπτική φράση στο Twitter “Αυτή είναι η διαφημιστική εκστρατεία που με προκάλεσε να τελειώσω τη σταδιοδρομία μου”. Ως αντίθετη αντίδραση στο σχόλιο του Phil, η ProSupps δημοσίευσε μια συνέντευξη με τον Rhoden στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Στη συνέντευξη, ο Shawn, ως συνήθως, απαντά με βεβαιότητα σε αρκετά ερωτήματα. Όταν ρωτήθηκε τι σκέφτεται για τον Phil Heath, απάντησε με σιγουριά, λέγοντας ότι “ο Phil είναι στην (καλύτερη λεκτική περίπτωση) ηλίθιος  ”

“Phil is a prick and has trashed me on social media for a few years.

ProSupps-Shawn-Rhoden-Progress

Ακόμα, υπάρχουν περίπου έξι εβδομάδες πριν από το φετινό Mr. Olympia, στο Λας Βέγκας, οπότε υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος «για να ζεσταθεί» το κλίμα, ακόμη περισσότερο. Θα είναι συναρπαστικό σε κάθε περίπτωση, τα «gags» της ProSupps αν θα εξακολουθούν να έχουν περαιτέρω εμπορία στο κατάστημα της  και πως οι συμμετέχοντες στο Mr. Olympia θα απαντήσουν σε αυτό.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα