Αρχική » Ανέτ Αρτάνι “Ούτε πήρα ούτε πρόκειται να πάρω ποτέ στη ζωή μου αναβολικά”

Ανέτ Αρτάνι “Ούτε πήρα ούτε πρόκειται να πάρω ποτέ στη ζωή μου αναβολικά”

by admin

Η Ανέτ Αρτάνι μίλησε σε συνέντευξή της για την ενασχόλησή της με το bodybuilding.

«Η αλήθεια είναι ότι ονειρευόμουν από παιδί να ασχοληθώ με από το είδος αθλητισμού, αλλά μου προέκυψε τελικά πριν από περίπου έναν χρόνο. Έχοντας προηγουμένως περάσει δύσκολα στην προσωπική μου ζωή, έπρεπε να μάθω να είμαι πιο δυνατή μέσα και έξω. Κι έτσι ξεκίνησα το bodybuilding σαν… θεραπεία, υστέρα και από την παρότρυνση της ψιλής μου, της Λιλιάνα, που είναι και γυμνάστρια μου».[quote]δεν φτιάχνω κορμί για κάποιον άντρα[/quote]

 Όσο για το αν έχει πάρει χάπια για να φτιάξει το σώμα της είπε: 
«Ούτε πήρα ούτε πρόκειται να πάρω ποτέ στη ζωή μου αναβολικά. Στόχος μου να διαγωνιστώ σε παναμερικανικό επίπεδο, χωρίς τέτοιου είδους «βοήθεια», που θα μπορούσε κιόλας να βλάψει την υγεία μου. Άλλωστε, πριν από τους διαγωνισμούς γίνονται έλεγχοι και όποιος βρεθεί θετικός σε αναβολικά μένει εκτός» διευκρινίζει σε σχετική ερώτηση μας.
eeee-1
Όσο για εκείνους που υποστηρίζουν πως μια γυναίκα με πολλούς μυς χάνει χάνει τη θηλυκότητα της, η Ανέτ έχει την απάντηση:
«Θεωρώ ότι έχω κρατήσει τη θηλυκότητα μου. Άλλωστε, δεν φτιάχνω κορμί για κάποιον άντρα, το κάνω για μένα.
Είμαι 40 χρονών και αισθάνομαι πιο δυνατή απ’ όταν ήμουν 30. Πού ξέρεις, μπορεί να καταλήξω με έναν άνθρωπο που θα του αρέσει η γυμναστική και θα σέβεται τη δουλειά πού έχω κάνει στο σώμα μου».

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα