Αρχική » Περσοναλατζή μου! ΤΑ ΛΕΦΤΑ τα έχει ο Μπαμπάς ο γιος έχει τρύπιες τσέπες!

Περσοναλατζή μου! ΤΑ ΛΕΦΤΑ τα έχει ο Μπαμπάς ο γιος έχει τρύπιες τσέπες!

by admin

Πολλοί γυμναστές πολλοί personal, άντρες και γυναίκες αλλά και πολλοί ειδικοί της γυμναστικής προσεγγίζουν νέους και νέες για να τους “φτιάξουν” σώμα. Να τους κάνουν personal, ή να τους φορμάρουν αγωνιστικά.

Δυστυχώς τα δεδομένα έχουν ανατραπεί διότι οι νέοι δεν είναι αυτόνομοι, έτσι θεμιτό είναι ένα μίτινγκ , μια συνάντηση ένα μπρίφινγκ! όπως όριζαν τα πρώτα χρόνια, στις συναντήσεις του ΠΑΣΟΚ. Τώρα! ο ενδιαφερόμενος-η, μαζί με τους γονείς  θα συμφωνήσουν για την αμοιβή του personal, του ειδικού, του βελτιωτή της μυϊκότητας και ταυτόχρονα θα ακούσουν τον τρόπο που θα “φτιάξει” το γιόκα τους, την κόρη τους, θα αναλύσουν την προπονητική μεθοδολογία, όλοι μαζί, θα έχουν και οι γονείς άποψη..

Παρακάτω η πραγματικότητα

Οι μισοί νέοι Έλληνες
εξαρτώνται οικονομικά
από τους γονείς τους

Η οικονομική στήριξη από γονείς ή άλλους συγγενείς είναι η βασική πηγή εισοδήματός του 48% των νέων Ελλήνων, ηλικίας 18 έως 35 ετών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μεγάλης ποσοτικής έρευνας της διαΝΕΟσις.

Δεύτερη ακολουθεί η μισθωτή εργασία, που αποτελεί την βασική οικονομική πηγή για το 45% των νέων αυτής της κατηγορίας.

Οι άνεργοι νέοι Έλληνες εμφανίζονται αρκετά απαισιόδοξοι καθώς μόνο το 15% από αυτούς θεωρεί πιθανό να βρει δουλειά τους επόμενους 6 μήνες ενώ το 29% πιστεύει ότι το μέλλον του επιφυλάσσει χειρότερο βιοτικό επίπεδο, συγκριτικά με αυτό των γονιών τους.

AdTech AdΕπίσης, ποσοστό 41% των νέων δηλώνει διατεθειμένο να μετακομίσει σε άλλη χώρα για να βρει δουλειά. Το 46% δηλώνει διατεθειμένο να μετακομίσει σε άλλη περιοχή της Ελλάδας.

Εκτός από τα οικονομικά δεδομένα, η έρευνα που διενεργήθηκε από την MRB στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού ερευνητικού έργου CUPESSE, εξερεύνησε και άλλα κοινωνικά χαρακτηριστικά των νέων.

Όπως λοιπόν προκύπτει, οι νέοι Έλληνες δηλώνουν «λίγο περισσότερο αριστεροί και πολύ λιγότερο θρησκευόµενοι» (31% έναντι 54%) από τους γονείς τους.

Σε γενικές γραμμές έχουν υψηλότερο επίπεδο σπουδών από τους γονείς του και εμπιστεύονται λιγότερο του θεσμούς, συμμετέχοντας σημαντικά λιγότερο σε εθελοντικές δράσεις και συλλογικές δραστηριότητες.

Οι νέοι που εμφανίζουν τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας πάντως, είναι κυρίως νέοι οι οποίοι δεν θεωρούνται «ενεργοί πολίτες», αντιδρούν απέναντι στους θεσμούς, δεν είναι ιδιαίτερα μορφωμένοι και δεν αφιερώνουν χρόνο στην πνευματική τους καλλιέργεια.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα