Αρχική » Στεναχώρησαν τον Βασάλο: Αγιαννοπούλου και Μαρί Ρόουζ

Στεναχώρησαν τον Βασάλο: Αγιαννοπούλου και Μαρί Ρόουζ

by admin

Μετά τη συμμετοχή του στο Survivor, οι γυμνάστριες και συναθλήτριές του στο bodybuilding Βασιλική Αγιαννοπούλου και Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν επιχείρησαν να τσαλακώσουν την εικόνα του;

Είναι οι δύο γυναίκες που διεκδικούσαν τον τίτλο της επίσημης συντρόφου του Κωνσταντίνου Βασάλου όσο εκείνος έλειπε στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, η Κύπρια αθλήτρια του bodybuilding Μαρί Ρόουζ έκανε μια κίνηση που σχολιάστηκε ιδιαίτερα: πόσταρε στο social media τις προσωπικές συνομιλίες που είχε με τον Κωνσταντίνο.[quote]Κάθε μέρα μου χρεώνουν και μία διαφορετική κοπέλα. Εγώ πάλι αναζητώ μια κοπέλα που να έχει προσωπικότητα.[/quote]

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει στο Πρώτο Θέμα και τη Γεωργία Παπαδημητρίου: «Η αλήθεια είναι ότι η κίνηση αυτή με στεναχώρησε. Δεν θα έπρεπε να γίνει. Αλλά ο καθένας λειτουργεί με το δικό του σκεπτικό. Προσωπικά δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι κάτι που το έχω αφήσει πίσω μου. Γενικά δεν ασχολούμαι με το θέμα. Έχω να ασχοληθώ με τόσα ευχάριστα πράγματα στη ζωή μου που δεν μπορώ να ξοδεύω τον χρόνο μου σε αυτά.

Κάθε μέρα μου χρεώνουν και μία διαφορετική κοπέλα. Εγώ πάλι αναζητώ μια κοπέλα που να έχει προσωπικότητα. Σίγουρα κοιτάζω την εμφάνιση, αλλά δεν στέκομαι σε αυτή. Δεν είμαι τόσο ρηχός. Το θέμα είναι να υπάρχει συνεννόηση και μέσα από μια σχέση να γίνεις καλύτερος άνθρωπος».

πηγή http://thestival.gr

επίσης αναφέρει το μυστικό για να είναι πιο καθαρός από τους συμπαίκτες του στο Survivor

«Είχα κόλπο. Ως αθλητής έχω ένα θέμα με τις μυρωδιές. Φαντάσου ότι στην καθημερινότητά μου κάνω μπάνιο δύο με τρεις φορές την ημέρα. Στο Survivor αντικατέστησα το ντους με τη θάλασσα. Επίσης τη μπλούζα μου τη φορούσα μόνο στα συμβούλια. Όλη την υπόλοιπη μέρα κυκλοφορούσα χωρίς αυτή. Όχι για να δείξω το σώμα μου, αλλά για να μη λερώνω τη μπλούζα μου.

Γενικότερα ήμουν κύριος στην ομάδα μου και δεν μύρισα άσχημα ποτέ. Το μόνο που πρόσεχα στην εμφάνισή μου ήταν η χωρίστρα μου. Η μάνα μου γυρνώντας με ρώτησε: ‘Καλά, τι έκανες στο μαλλί;». Είχα ένα θέμα με τα μαλλιά μου».

[quote]Ευχαριστώ πολύ την κυρία Μενεγάκη[/quote]

Ο personal trainer, μιλώντας στη Γεωργία Παπαδημητρίου στο Thema People, είπε: «Ευχαριστώ πολύ την κυρία Μενεγάκη. Την ευχαριστώ πάρα πολύ. Γιατί μετά από εκείνο το κουίζ με λένε “μαμάκια”, έμαθα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει. Με τη μάνα μου δεν έχουμε την κλασική σχέση μάνας – γιου. Έχουμε περισσότερο φιλική σχέση. Κάνουμε χαβαλέ αλλά δεν περνάμε όλη τη μέρα μαζί. Από την άλλη, το κουίζ στο οποίο κέρδισα το αυτοκίνητο δεν ήταν και τόσο δύσκολο. Είναι δυνατόν να μη ξέρω τι ζώδιο είναι η μάνα μου ή ποιο φαγητό της αρέσει περισσότερο; Να σου πω ότι η μητέρα μου δεν με κανακεύει ποτέ και όταν το επιχειρεί να το κάνει, τσαντίζομαι».

δείτε εδώ όλα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο
xnnnn-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα