Αρχική » H Βασιλική Αγιαννοπούλου δέχεται απειλητικά μηνύματα

H Βασιλική Αγιαννοπούλου δέχεται απειλητικά μηνύματα

by admin

Όπως μετέδωσε το star η αθλήτρια Βασιλική Αγιαννοπούλου δέχεται απειλητικά μηνύματα, δείτε παρακάτω:

Για ολους εσάς που θα πείτε παλι την κακία σας ο θυμός μου δεν ειναι γιατι επέλεξε να χωρισουμε κ αυτο δεν έγινε τωρα την επιλογή του την εκανε οσο ακομα ειμασταν μαζι κ έπαιζε κυριολεκτικά κ μεταφορικά με άλλες γυναικες πισω απο την πλατη μου ο θυμός μου ειναι γιατι με εβαλε στην ιδια μοίρα με μια άγνωστη που αποκαλούσε babe οπως είδαμε στα μηνυματα τους που τόλμησε να πει πως δεν με ξερει πως δεν μου έδωσε δικαιωματα κ πως πηρα το θάρρος να κανω όσα εκανα , για δημοσιότητα 

16229324_156983248131147_1358914630113558528_n

Η “πρώην” του Βασάλου “ξαναχτυπά” στο Facebook – Αποκαλύπτει ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα

Ήταν η «επίσημη» αγαπημένη που ακόμα και ο πατέρας του «αναγνώρισε» όταν το ένα μετά το άλλο άρχισαν να εμφανίζονται κορίτσια που ισχυρίζονταν ότι τα έχουν με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ωστόσο, εκείνος καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη δήλωσε single και από τότε άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για εκείνες. Μετά το πρώτο της ξέσπασμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Βασιλική Αγιαννοπούλου έκανε την Κυριακή ένα νέο «χτύπημα».

Αυτή τη φορά, ανακοίνωσε ότι η γυμνάστρια και αθλήτρια του bodybuilding, ανέβασε ένα απόσπασμα από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο οποίο ακούγεται ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Ζώης Σημαντήρας, να επιβεβαιώνει ότι ο Βασάλος είχε σχέση μαζί της.

«Τη Βασιλική την ξέρω 10-15 χρόνια, ενώ ήταν ακόμη ηθοποιός στο ”Καλημέρα Ζωή”. Ήξερα ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, είχε σχέση με τον Βασάλο», είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος στο «La biri biri».

Η ανάρτησή της συνοδευόταν και από κείμενο στο οποίο αποκαλύπτει ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα, ενώ αναρωτιέται: «Ας μας πει τι έκανα!».

Με τον πατέρα βασάλο

16122716_1431043110528040_1827560063926009856_n

 

Διαβάστε την ανάρτησή της: 

«Εγω δεν μιλαω … ακομα !!!
Μιλάνε όσοι με ξέρουν Μιλάνε όσοι ξέρουν!! Μιλάνε οι κοινές μας φωτογραφίες κ η ζωη μας ολους αυτούς τους μήνες απο τον Οκτώβριο του 2015 !!!!!
Όντας στο εξωτερικό δεν ήξερα πως ενας ανθρώπος οπως ο Ζωης βγήκε να με υπρασπιστει κ να πει την μονη αλήθεια !!!
Ζωη σε ευχαριστω φιλε !! Μάρτυρες πως υπήρξα ζευγάρι με τον «κύριο» Βασαλο υπάρχουν πολλοί και οπως φαίνεται δεν γουστάρουν το άδικο !!!
ΥΓ για ολους εσάς που θα πείτε παλι την κακία σας ο θυμός μου δεν ειναι γιατι επέλεξε να χωρισουμε κ αυτο δεν έγινε τωρα την επιλογή του την εκανε οσο ακομα ειμαςταν μαζι κ έπαιζε κυριολεκτικά κ μεταφορικά με άλλες γυναικες πισω απο την πλατη μου ο θυμός μου ειναι γιατι με εβαλε στην ιδια μοίρα με μια άγνωστη που αποκαλούσε babe οπως είδαμε στα μηνυματα τους που τόλμησε να πει πως δεν με ξερει πως δεν μου έδωσε δικαιωματα κ πως πηρα το θάρρος να κανω όσα εκανα , για δημοσιότητα
Ελα μου ; οτι τι ;;
Ας μας πει τι εκανα εκτός απο υπομονή 5 μήνες οταν δεχόμουν ακομα κ απειλές οταν δεχόμουν σιωπηλά σε καθημερινη βάση μηνύματα με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς οπως ΚΑΚΟ ΦΩΦΟ να εχεις μωρή Κα…..λα κ εννω με παρακαλαγε ολο ο έντυπος κ ηλεκτρονικός τύπος κ τα κανάλια δεν βγηκα να μιλήσω πουθενά !!!
Ας κρινει ο κοσμος λοιπόν αν εγω σε προσβάλω κ σου κανω κακο οπως μαθαινω πως λεει το περιβάλλον σου η εσυ εμενα ..
τα φιλουθκια μου απο Κύπρο ξερεις εσυ»

titlo-117-1499677951

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα