Αρχική » Πίσω από τον κοιλαρά Λεωνίδα υπάρχει ένας Bodybuilder

Πίσω από τον κοιλαρά Λεωνίδα υπάρχει ένας Bodybuilder

by admin

Στην Ελλάδα και στο εξωτερικό υπάρχουν bodybuilders που δεν είναι “πρώτα” ονόματα, έχουν όμως την ικανότητα να πλασάρουν κερδοφόρα τον εαυτό  τους  ως προπονητές -γνώστες σε διάσημους και σε ανθρώπους με κύρος . Έχουν το “χημικό κοκό” και ταυτόχρονα πείθουν κυρίους ..και κυρίες!

best_mens_magazines

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Bodybuilder Franco LiCastro που βοήθησε τον πασίγνωστο πια Gerard Butler να ενσαρκώσει τον Βασιλιά της Σπάρτης Λεωνίδα.
Ο Butler  εγκατέλειψε μια σταδιοδρομία ως δικηγόρος για να ακολουθήσει το όνειρό του, ταυτόχρονα σταμάτησε να πίνει, καθώς κυνηγούσε τη φήμη  του Χόλυγουντ στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Ανέφερε «Έπινα συνεχώς. Μισούσα τη ζωή μου.»

Το 2010 ο Butler δήλωνε ότι πραγματικά ήθελε να γίνει δυνατός χωρίς μεγάλη κοιλιά και  δυνατά χέρια!
‘I wanted to look really strong. I’ve seen so many actors play these kinds of roles, and you see all this equipment on either a big belly or skinny little arms.
Πράγματι ο Butler τα κατάφερε αποδίδοντας μια μυϊκή εικόνα με εντυπωσιακούς κοιλιακούς στο κινηματογραφικό κοινό.

celtic_united_testimonial_19_wenn3466382

Νέο σώμα νέα μυαλά

Ο Gerard Butler κατοχύρωσε το νέο του σώμα, γύρισε μια σειρά από ταινίες όπου το δυναμικό και μυώδες αντρικό πρότυπο κυριαρχούσε. Δεν ξέφυγε από τον επικοινωνιακό κανόνα, έκανε εμψυχωτικές δηλώσεις και παρότρυνε το κοινό να κυνηγήσει το υγιεινό, το μυώδης style.

gerard-butler-mens-health-october-2008-01

Έδωσε συνέντευξη στο αντρικό περιοδικό “Mens Health” όπου ανέφερε ότι το νέο του σώμα τον απελευθέρωσε και αιτία ήταν η ταινία. Έλεγε “Μπορείτε να εργαστείτε πολύ σκληρά για να γίνετε καλύτεροι σε κάτι, για να μάθετε όλα τα ins και τα outs, να αποκτήσετε όλες τις απαραίτητες δεξιότητες” Επίσης . “Το σύμπαν συνωμοτεί μόνο όταν το εννοούμε πραγματικά. Όταν είστε πρόθυμοι να εργαστείτε για αυτό”, (εννοεί το στόχο σας)

O Butler είναι ένας έξυπνος τύπος, που διετέλεσε πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης. Μετά το κολέγιο, έπιασε εργασία σε ένα αριστοκρατικό δικηγορικό γραφείο. Όμως, μια νύχτα, του 1995, ο Butler είδε μια σκηνική παραγωγή του Trainspotting στο Διεθνές Φεστιβάλ του Εδιμβούργου και ξαφνικά ένιωσε ζωντανός. Ήξερε ότι δεν θα μπορούσε να είναι πια ένας δικηγόρος.

butler04-b2bba8760f8279af51ce079ee212fb06

Ο  Bodybuilder Franco LiCastro

Ο LiCastro μαζί με τον αναρριχητή Mark Twight, βοήθησαν τον ηθοποιό να γίνει μυώδης και σκληρός άντρας. Ο LiCastro εφάρμοσε ένα καθημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης που ονομαζόταν “300 Fitness Plan”  ή 300-rep Spartan workout’ ένα μεικτό πρόγραμμα με ανυψώσεις βαρών, άλματα, ασκήσεις μυϊκής αντοχής κ.α  Το πρόγραμμα διαφημίστηκε τότε και πολλοί νέοι άντρες το ακλούθησαν για την αυτοεπιβεβαίωση. Ο Butler ενθουσιασμένος  έδινε συνεντεύξεις και όριζε την νέα κουλτούρα εκγύμνασης στα μυαλά των fans.

WOW_201647_1024x1024

Κοιλαράδικη εικόνα

Πρόσφατα εφημερίδες και σελίδες στο ιντερνέτ δημοσίευσαν εικόνες μιας “σκιάς” από τις διακοπές του Butler με την φίλη του Morgan Brown στο Μεξικό.

41F243EB00000578-4657408-Surf_s_up_Gerard_enjoyed_a_break_from_work_to_hit_the_waves-a-64_1498932245915

Η Morgan είναι αδύνατη και το διασκεδάζει ο Gerard είναι κοιλαράς και το διασκεδάζει αφήνοντας πίσω του το“Mens Health”  και τις δηλώσεις στα media. Τα οποία φυσικά τον περίμεναν, όπως τα κυνηγόσκυλα έξω από την τρύπα και φρόντισαν να τονίσουν ότι τώρα θα μπορούσε να υποδυθεί ένα νέο ρόλο, αυτό του Σκωτσέζου φαροφύλακα !

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα