Αρχική » Το φαινόμενο του άντρα γορίλα

Το φαινόμενο του άντρα γορίλα

by admin

Ελλάδα 2017: Όλο και περισσότερες γυναίκες, ελκύονται από έναν άντρα με μυϊκό όγκο. Δειλά-Δειλά τα τελευταία χρόνια και οι ελληνίδες ελκύονται από το πιο macho μυϊκό style.
Το παλιό στερεότυπο του γραβατωμένου γαμπρού που θα ήταν δικηγόρος ή γιατρός  φαίνεται σταδιακά να αποκαθηλώνεται, όπως ο ρομαντικός παλαιοκομματισμός.

Νεαρά κορίτσια χαϊδεύουν το γορίλα τους

Σκεφτείτε, σε πρώτο στάδιο οι έλληνες άντρες υιοθέτησαν την αποτρίχωση, σε δεύτερη φάση επιδίωξαν το μυϊκό ντούκιασμα (ανάπτυξη) ήταν ένα φαινόμενο πρόκληση στα μάτια των γυναικών. Τα διεθνή media, εδώ και δεκαετίες προώθησαν και τον άντρα Ντούκι. Στην Ελλάδα αυτή η εικόνα έφτασε αργοπορημένα και προωθήθηκε ερασιτεχνικά από το διαδίκτυο.
Τώρα ο γενικός πληθυσμός φαίνεται να ωριμάζει με την ιδέα του μυϊκού γορίλα, σε αυτό βοηθούν και τα τηλεοπτικά show που εξιδανικεύουν την αντρική εικόνα, την ωραιοποιούν, ως ένα αποδεκτό στερεότυπο της καθημερινότητας μας.
Ο άντρας ντουλάπα ήταν συνυφασμένος με ταινίες της δεκαετίας του 1960, όπου λύγιζε σίδερα και έσκιζε τηλεφωνικούς καταλόγους. Στην καλύτερη περίπτωση ήταν αυτός που αποκαλείτο ο σφίχτερμαν που δεν είχε τη ευκαιρία του με τα κορίτσια του καλού κόσμου, με την νοοτροπία του καθωσπρεπισμού.[quote]Πολλές από αυτές τις γυναίκες είναι η νέα γενιά που είδε με άλλο μάτι τον διπλανό σφίχτερμαν[/quote]

Γυμνάζομαι μαζί με τον Γορίλα μου!

Οι Ελληνίδες αποφάσισαν να επισκεφτούν τα τελευταία χρόνια το γυμναστήριο, να τριφτούν με τα βάρη, να νιώσουν την μυρωδιά από τα σίδερα, έκαναν bodybuilding, cross fit , βάρη. Πολλές από αυτές τις γυναίκες είναι η νέα γενιά που είδε με άλλο μάτι τον διπλανό σφίχτερμαν, συζήτησε μαζί του, αντάλλαξε απόψεις, διαπίστωσε ότι σε αρκετές περιπτώσεις η προπαγάνδα των φιλήσυχων πολιτών που ειρωνευόταν το εντυπωσιακό σώμα ήταν μια κακεντρέχεια. Δεν ήταν όλοι έτσι! Υπήρχαν και γορίλες που είχαν άποψη και στόχο ζωής , ήταν ένα life style που το 2017 φαίνεται να το ανακαλύπτουν όλο  και περισσότερες ελληνίδες.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα