Αρχική » Parabolan αληθινή ερωμένη!

Parabolan αληθινή ερωμένη!

by admin

Πολλά έμπειρα εμπορικά μούτρα που πουλάνε πρωτεΐνες και αδυνατιστικές αλοιφές ως βιτρίνα, γνωρίζουν ότι αυτή η ερωμένη θα ικανοποιήσει τα καπρίτσια του κάθε μυϊκού καψούρη!
Είναι το βελτιωτικό

c20_13800

Αυτά είναι μυαλωμένα επιστημονικά αφεντικά. Γνωρίζουν τον τρόπο, γνωρίζουν την δουλειά. Ο Ραφαήλ, ο πατέρας που ζει σήμερα στη Γενεύη (δεξιά), βρισκόταν στη φαρμακευτική βιομηχανία για σχεδόν μισό αιώνα. Αυτός και ο αδελφός του ίδρυσαν ένα μικρό εργαστήριο μαζί, το οποίο αργότερα έγινε η βιοτεχνολογική εταιρεία Negma Laboratories. Η εταιρεία διέθετε διάφορες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της απόκτησης και ανάπτυξης πρωτότυπων φαρμάκων. Όταν πωλήθηκε το 2007 στον ινδικό όμιλο Wockhardt, δημιουργούσε ετήσια έσοδα ύψους 150 εκατομμυρίων δολαρίων, λειτουργώντας από δύο εγκαταστάσεις με 800 υπαλλήλους. Πωλήθηκε για 250 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με πηγές που σχετίζονται με τη συμφωνία.

Ο ινδός πρόεδρος Habil Khorakiwala που εξαγόρασε την Negma Laboratories , δήλωσε: Η Γαλλία με βάση τη Negma είναι ένα μοναδικό απόκτημα για τη  Wockhardt. Πρόκειται για μια έρευνα που βασίζεται σε φαρμακευτική εταιρία με 172 πατέντες!

Parabolan – Trenbolone – μεθυλτριενολόνη

Η Trenbolone σε ποιο “ανθρώπινη φαρμακευτική κουλτούρα”  παρήχθη από τη Negma στη Γαλλία, και για κάποιο χρονικό διάστημα ήταν το τελευταίο εναπομείναν ενέσιμο σε όλο τον κόσμο, που περιείχε το εξαιρετικά ισχυρό στεροειδές τρενβολόνη. Αυτό είχε διακοπεί το 1997, ωστόσο, και επί του παρόντος δεν υπάρχει πραγματικό Parabolan που μπορεί να βρεθεί στη μαύρη αγορά.

Το φάρμακο είναι τόσο ισχυρό που κάνει την τεστοστερόνη να ομοιάζει με καραμελίστα! Να είναι καλά ο Ηans L. Κruskemper και Georg Νoell.

Αυτός ο εστέρας επεκτείνει τη δραστικότητα του φαρμάκου για περισσότερο από δύο εβδομάδες, ένα πιο κατάλληλο σχεδιασμό για ανθρώπινη χρήση. Το Parabolan συσκευάζεται μόνο σε αμπούλες των l.5ml, μία αμπούλα ανά ένα κουτί. Κάθε αμπούλα περιέχει 76 mg της τρενβολόνη hexahydrobenzylcarbonate, ισοδύναμα με 50mg της βάσης τρενβολόνης ( τα γαλλικα φάρμακα κάνουν συνήθως τον υπολογισμό αυτό)

Η Οινανθική Τρενβολόνη = Parabolan βραδείας απελευθέρωσης, είναι πιο αργή από την Οξική Τρενβολόνη αλλά πιο δυνατή, χωρίς την παράλληλη κατακράτηση νερού, είναι ένα προϊόν για τον κύκλο αύξησης της δύναμης και του μυϊκού όγκου.

Η μεθυλτριενολόνη, αντίθεα με την τρενβολόνη και τις παρενέργειες στο συκώτι μελετήθηκε από τη γαλλική εταιρεία  που είχε στα σχέδιά της, την  διάθεση της μεθυλτριενολόνης στην αγορά, όμως σύντομα εγκατέλειψε τα σχέδιά της καθώς προκαλούσε καρκίνο στο συκώτι και στον προστάτη. Η γαλλική εταιρεία είχε διαθέσει για σύντομο χρονικό διάστημα το σκεύασμα Ρarabolan, με παρόμοια σύσταση, το οποίο αναγκάστηκε να αποσύρει το 1997 λόγω των παρενεργειών που δημιουργούσε. Από τότε όπως αναφέρεται η  μεθυλτριενολόνη διατίθεται μόνο σε πανεπιστήμια και οργανισμούς για τη διεξαγωγή πειραμάτων σε ποντίκια- κυρίως για τον καρκίνο του προστάτη.

δείτε επισης εδώ

Τρενβολόνη, ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ;

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα