Αρχική » Πρωτεινάδες δώστε χρήμα & ασφάλεια!

Πρωτεινάδες δώστε χρήμα & ασφάλεια!

by admin

Είναι Λαϊκή απαίτηση, οι  χιλιάδες θαυμαστές που καθημερινά κάνουν likes στα Μυϊκά ινδάλματα τους δεν γνωρίζουν, ότι κάποιοι  αθλητές και αθλήτριες αμείβονται με ένα κουτί πρωτεΐνης, ένα δοχείο αμινοξέα, στην καλύτερη περίπτωση μια καλύτερη τιμή στα χημικά βελτιωτικά ή ένα σπονσοράρισμα με αυτά. Σε κάποιες περιπτώσεις και ένα μεταφορικό εισιτήριο.

Πληρώστε τους !

Ναι, Πρέπει να δοθούν κίνητρα στην ανάπτυξη!

  1. Μισθός σταθερός
  2. Ένσημο
  3. Ασφάλεια
  4. Bonus

Κάποιοι θα γελάσουν διότι αυτά δεν δίνονται ως κίνητρα ούτε στους αθλητές του στίβου. Πραγματικά έτσι είναι, μόνο που κάποιοι  πρωτεινάδες τα οικονομούν πλουσιοπάροχα με τις Γ ‘ κατηγορίας πρωτεΐνες που πουλούν, με τα βελτιωτικά που διανέμουν σε φιλόδοξους άντρες και γυναίκες,  που θέλουν να μοιάσουν στο ίνδαλμα τους. Σε αυτή τη μυϊκή φιγούρα που κάνουν like!

Θυμάμαι πριν χρόνια τις ομάδες bodybuilding ή αλλιώς TEAM …σκέφτηκα τι είναι αυτό; κάθε ένας είχε βάλει το ξαδερφάκι, το ανιψάκι του, να φορά μια μπλούζα και να εμφανίζεται ως μια πανίσχυρη ομάδα που συνόδευε τον bodybuilder. Ήταν όπως κάποιες ομάδες στο moto cross που τρέχουν σε τοπικούς αγώνες …”ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜITSOS TEAM” κάνουμε Service.[quote]Το δίνω ψίχουλα και μου φέρνουν πελάτες πρέπει να μπει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας ![/quote]

bonus-now

Αυτό πέρασε, το πήρε η ματαιοδοξία και η υστεροφημία, ΤΩΡΑ ! χρειάζεται ένας IMAGE MAKER, μια αναθεώρηση του λαϊκισμού, ένα σύγχρονο επαγγελματικό σελοφάν που θα προασπίσει τα συμφέροντα Μιστεράδων και Μιστερούδων διότι τα χρόνια περνούν και στην τελική ..αυτοί είναι τα θύματα!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα