Αρχική » Έχεις τα κότσια να περπατήσεις τον δρόμο του McNally;

Έχεις τα κότσια να περπατήσεις τον δρόμο του McNally;

by admin

Το σύστημα χτύπησε τον McNally αυτή είναι η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό πολλών αντρών και γυναικών. Ο McNally δεν έκανε κάτι το διαφορετικό από πολλούς φιλόδοξους άντρες …πουλούσε αναβολικά στεροειδή, ήταν ένας προμηθευτής αγαπημένων χημικών ουσιών που χιλιάδες άντρες και γυναίκες χρησιμοποιούν.

ΑΦΕΝΤΙΚΟ 

Ο Luke McNally Ήταν ένα γνήσιο πρότυπο για πολλούς άντρες που ζουν στις φτωχοσυνοικίες των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης

604158_10151066557852134_1345968955_n

Ήταν ένα πρότυπο και για τους εδώ νέους Ντίλερ που αγαπούν την ωραία ζωή τις διακοπές τα γρήγορα αυτοκίνητα και τις ωραίες κυρίες. Ήταν ένα bodybuilding πρότυπο που με βιτρίνα την διατροφή και την προπόνηση έβγαζε εκατομμύρια!

Όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης πριν από δύο χρόνια, ο  Gold Coast bodybuilder Luke McNally ζούσε τη μεγάλη ζωή.

b0e7cc8c2d580b803a9451711615113b

Η εταιρεία του Mass Nutrition supplement ήταν αξίας $ 18 εκατομμυρίων ! και παράλληλα  είχε ένα σώμα που πολλοί θα ζήλευαν. Όλοι αναρωτιόντουσαν, ήταν τόσο καλά τα συμπληρώματα του McNally; Εδώ θα παρατηρούσαμε ότι έχουμε άλλο ένα κοινό γνώρισμα. Δεν είναι τα συμπληρώματα, είναι τα αναβολικά στεροειδή πίσω από τα συμπληρώματα που ο πελάτης ζητά. Όταν έπαιρνε τα αναβολικά στεροειδή έπαιρνε και τα συμπληρώματα του McNally!

cd6f21cd01505ab1197cd4bb04769831

Luke McNally (δεξιά) έξω από δικαστήριο.

Χθες ο Luke McNally ομολόγησε την ενοχή του στο Δικαστήριο  του Southport για διάφορα αδικήματα, όταν στο παρελθόν η αστυνομία έκανε έφοδο στο Burleigh Heads, το γυμναστήριο  που ζούσε.
Ο δικηγόρος του προσπάθησε να ελαφρύνει την θέση του πελάτη του παρουσιάζοντας μια εικόνα ενός φιλόδοξου επιχειρηματία που τροφοδοτούσε
15 καταστήματα στην επικράτεια και τώρα από τα 18 εκατομμύρια έπεσε λόγω δυσφήμησης στα 185.000 χιλιάδες δολάρια.
Άλλο ένα στοιχείο που όπως αποδείχτηκε ήταν ο τρόπος πλασαρίσματος των αναβολικών στεροειδών με βιτρίνα τα συμπληρώματα.

424291_10151151403757134_1042152173_n
Τώρα ο πρώην  “επιχειρηματίας”  με τα καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής  ο βασιλιάς της λιανικής πώλησης μοιράζεται ένα σπίτι με τη μαμά και τον μπαμπά του, στη Μελβούρνη και έπρεπε να υποβάλει αίτηση για τη νομική συνδρομή για να πάρει ένα δικηγόρο για να τον εκπροσωπήσει στο δικαστήριο.

Ο Luke McNally ζήτα την επιείκεια του δικαστηρίου δηλώνοντας ότι  δανείζεται χρήματα από τη μητέρα του για να πληρώσει την υποστήριξη του παιδιού του  και έχει δει έναν ψυχολόγο, το δικαστήριο τον άκουσε. Ο McNally Θα παρακολουθήσει μαθήματα επανένταξης και επιμόρφωσης  από τη χρήση φαρμάκων κατά τους προσεχείς μήνες.

Αυτή την περίοδο συνεχίζει μια νέα προσπάθεια «κάνει ένα κομμάτι της προετοιμασίας σε πελάτες σε απευθείας σύνδεση, κάνει καθοδήγηση και personal training αν και δεν είναι πολύ επιτυχημένο αυτή τη στιγμή», είπε ο δικηγόρος του MacCallum.

Δείτε επισης εδώ 

Ο Βodybuilder Luke McNally έχει μπλεξίματα με την αστυνομία.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα