Αρχική » Χασίς & Αναβολικά Νέα τάση διαμορφώνεται

Χασίς & Αναβολικά Νέα τάση διαμορφώνεται

by admin

Πολλοί άνθρωποι δεν αποδέχονται τα αναβολικά στεροειδή την ίδια αντίδραση έχουν και αυτοί που χρησιμοποιούν αναβολικά αλλά αντιδρούν όσο αναφορά τους χρήστες ναρκωτικών. Όμως, μια νέα τάση διαμορφώνεται,  είναι οι χρήστες αναβολικών και ναρκωτικών! Είναι οι δυναμικοί χημικοί χομπίστες, που ζουν μια κουλτούρα αναβολισμού και ευχαρίστησης. Στο παρελθόν ήταν μια υποκουλτούρα, που εφάρμοζαν κυρίως “ψημένοι” και σκληροί άντρες που είχαν στις πλάτες τους  προπόνηση και πολλή ντόπα.

Νέοι Μιμητές 

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι  η σύλληψη ενός νεαρού  άντρα που κατείχε και τα δυο, συγκεκριμένα: Στη σύλληψη, ενός 23χρονου ημεδαπού, προέβησαν χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.  Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε δίκυκλο όχημα διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος οδηγός του στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης δίκυκλου οχήματος. Στην συνέχεια αξιοποιώντας πληροφορίες ακολούθησε νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα στην οικία του ανωτέρω, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν: μία πλαστική σακούλα που περιείχε φυτικά αποσπάσματα ινδικής κάνναβης μεικτού βάρους ογδόντα πέντε γραμμαρίων και τεσσάρων δεκάτων του γραμμαρίου 85,4gr, μία ζυγαριά ακριβείας, δύο κόπτες – θρυμματιστές ινδικής κάνναβης, Φιαλίδιο περιέχον αναβολική ουσία με την ονομασία «STANOZOLOL» 50mg/ml, μία καρτέλα με δέκα δισκία με την αναγραφή «STANOZOLOL» 50 mg/tab,τρεις καρτέλες με 67 δισκία με την αναγραφή «OXAVER» 10mg, μία καρτέλαμε τρία δισκία 0,02 mg με αναγραφή σε αλλοδαπή γλώσσα, ένα πουγκί με 21 δισκία μπλε χρώματος.

Όλο αυτό είναι ένα μικρό δείγμα, διότι συμβαίνει συχνά, είναι μια νέα τάση, όπου το χαλαρωτικό χασίσι συνδυάζεται με την στανοζολολη «STANOZOLOL» ή winstrol δες εδώ
και την οξανδρολόνη «OXAVER» ή ANAVAR Δες εδώ

Ο Στόχος;  το σύνολο των χρηστών,  χημικοί χομπίστες, ή αθλητές , επιθυμούν ένα άμεσο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με ουσίες που θα “ηρεμήσουν” την κατάσταση.

δείτε εδώ 

Χασικλής & Bodybuilder η μαστούρα επιστήμη;

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα