Αρχική » Είμαι Ωραία Μυϊκά διότι έχω το γιατρό μου!

Είμαι Ωραία Μυϊκά διότι έχω το γιατρό μου!

by admin

Έχετε σκεφτεί ποιο θα είναι το φιγουράτο μέλλον για το σώμα; Οι χρήστες στεροειδών -αναβολικών φαρμάκων πίστεψαν ότι κατέκτησαν τα κλειδιά της μυϊκής επιτυχίας. Οι συνδυασμοί μιας εκσυγχρονισμένης φαρμακευτής αγωγής έδινε και δίνει ιδεατά αποτελέσματα σε έναν υλικό κόσμο όπου η πρώτη εικόνα είναι και η πρώτη άποψη.

Νέα όπλα στην φαρέτρα των μυϊκών διαγωνισμών 

Είναι γνωστό ότι η ιατρική κάνει θαύματα, σε αρκετές περιπτώσεις νεαρές παρουσιάστριες προσφεύγουν στον Ιατρικό εξομολογητή, κόβουν μύτες , κόβουν αυτιά, ανορθώνουν γλουτούς, προχωρούν σε λιποαναρρόφηση , προσθέτουν μάζα στους γλουτούς ή αφαιρούν λίπος, κάνουν Βραχιονοπλαστική για τέλεια μπράτσα![quote]Στοχευμένες επεμβάσεις είναι η νέα “εκδίκηση” αυτών που θέλουν να φαίνονται καλύτεροι ακόμη και από αυτούς που χρησιμοποιούν μόνο τα φάρμακα για το σώμα τους[/quote]

liposuccion

Ουσιαστικά έχουμε μια ιδανική  fitness Barbie, που στην περίπτωση μιας γυναίκας που γυμνάζεται ή συμμετάσχει σε διαγωνισμούς σώματος,  κάνοντας τις επεμβάσεις, έχει το επιδιωκόμενο τέλειο αποτέλεσμα. Σκεφτείτε εκτός από την διάσημη στην Μύκονο στην Σαντορίνη ή στο Μονακό, έχουμε και τις fitness κούκλες της Θεσσαλονίκης, των Αθηνών  και της Σλοβακίας. Είναι ενδεικτικά κάποια σημεία που συνταυτίζουν το μοντελίστικο με το fitness μυϊκό style. Η ιδανική εικόνα θα προσελκύσει πελάτες και οπαδούς, είναι η νέα  “εκδίκηση” αυτών που θέλουν να φαίνονται καλύτεροι ακόμη και από αυτούς που χρησιμοποιούν μόνο τα φάρμακα για το σώμα τους. Εδώ έχουμε μια σύγκρουση τακτικής, που στόχο έχει τον εντυπωσιασμό του κοινού, στα κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσης και τα forum.

Liposuction Abdominal etching Men slider

Σήμερα πολλοί celebrity’s γνώρισαν το winstrol ή το Αvabar, έτσι και μια μερίδα  της μυϊκής κοινότητας γνώρισε την λιποαναρρόφηση, στην κοιλιά ή την Βραχιονοπλαστική, για τέλεια μπράτσα! Σε αυτές τις περιπτώσεις όπου υπάρχουν μικρότερες ατέλειες οι λιποαναρροφήσεις αναδεικνύουν ιδανικά κορμιά που προβάλλονται ως ιδανικά στερεότυπα προπονητικής .

Έλα να γυμνάσω ,δες με! Είμαι τέλεια!

δείτε επισης εδώ

 Οστά – Οστική πυκνότητα η εξέλιξη τους στον χρόνο

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα